Μάικλ Τζόρνταν: Σε δημοπρασία ένα εσώρουχό του (pic)

Μάικλ Τζόρνταν: Σε δημοπρασία ένα εσώρουχό του (pic)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Μάικλ Τζόρνταν: Σε δημοπρασία ένα εσώρουχό του (pic)

bet365

Ο Τζον Μάικλ Βόσνιακ, ο σωματοφύλακας που κέρδισε τον Μάικλ Τζόρνταν στο περίφημο πια, πέταγμα το νομίσματος, έχει φύγει από τη ζωή. Όμως η οικογένειά του έχει ξεκινήσει και δημοπρατεί αντικείμενα που είχε στην κατοχή του από τον Air ο πρώην αστυνομικός. Το πιο πρόσφατο, ένα εσώρουχο!

Η φιγούρα του Τζον Μάικλ Βόσνιακ δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Δεν ήταν μόνο το φουντωτό μαλλί και το πυκνό μουστάκι του. Αλλά και ο πανηγυρισμός, όταν κατάφερε να νικήσει τον άνθρωπο που θα έπρεπε να προστατεύσει. Στο εξαιρετικό ντοκιμαντέρ, The Last Dance, ο Μαικλ Τζόρνταν παίζει με τους σωματοφύλακές του ένα παιχνίδι με τίτλο «ποιος θα ρίξει το νόμισμα πιο κοντά στον τοίχο».
Το κέρμα των 25 σεντς του Βόσνιακ είναι πλησιέστερα του στόχου, απ' αυτό του Τζόρνταν. Ο σωματοφύλακας κερδίζει το χρηματικό στοίχημα και πανηγυρίζει με ανασηκωμένους τους ώμους, όπως είχε κάνει ο Τζόρνταν σε ένα ματς απέναντι στους Μπλέιζερς, όπου ευστοχούσε συνεχώς πίσω από τη γραμμή του τριπόντου.

Η ιστορία του Βόσνιακ, ο οποίος ήταν πρώην αστυνομικός, δεν είχε ευτυχισμένο τέλος. Πέρασε πολλά στο πλευρό του MJ. Και έλαβε πάμπολλα δώρα. «Έφυγε» από τη ζωή τον Γενάρη του 2020, σε ηλικία 69 ετών, νικημένος από τον καρκίνο. Και ξωπίσω του άφησε μία τεράστια κληρονομιά συλλεκτικών αντικειμένων του Μάικλ Τζόρνταν.

I wanna be like Mike...

Η οικογένειά του, μετά τον θάνατό του, ξεκίνησε να δημοπρατεί τα προσωπικά αντικείμενα του έξι φορές πρωταθλητή του ΝΒΑ που ήταν στην κατοχή του Βόσνιακ. Το πιο πρόσφατο κομμάτι είναι κάπως... προσωπικό.

Με εναρκτήριο ποντάρισμα στα 500 δολάρια (πλέον έχει ξεπεράσει τα 600 και υπολείπονται ακόμη 24 ημέρες, ένας τυχερός θα αποκτήσει ένα εσώρουχο του Μάικλ Τζόρνταν! Και μάλλον από τα αγαπημένα του, αφού η κατάστασή του χαρακτηρίζεται ως «χρησιμοποιημένο».

Το εσώρουχο διαθέτει, εκτός από τον jumpman, και το όνομα του Air στο λάστιχο της μέσης.

Στο παρελθόν έχουν πουληθεί φανέλες, γραβάτες, ζώνες, μπουφάν, κοστούμια, ρολόγια και ένα δακτυλίδι από το 6ο πρωτάθλημα των Σικάγο Μπουλς.

Το εσώρουχο του Μάικλ Τζόρνταν

 

NBA Τελευταία Νέα