Λέικερς: Όλα τα συμβόλαια της superteam (πίνακας)

Λέικερς: Όλα τα συμβόλαια της superteam (πίνακας)

Νίκος Καρφής
Λέικερς: Όλα τα συμβόλαια της superteam (πίνακας)

bet365

Οι Λέικερς κάνουν... παπάδες φέτος στα μεταγραφικά και το Gazzetta σας παρουσιάζει όλα τα συμβόλαια των λιμνάνθρωπων για τη νέα σεζόν.

Από τη στιγμή που αποκλείστηκαν από τους Σανς στα playoffs, οι Λέικερς είχαν έναν στόχο για τη νέα σεζόν. Την επιστροφή στην κορυφή. Και το έδειξαν από την πρώτη στιγμή, φτιάχνοντας ένα φοβερό ρόστερ που εύκολα χαρακτηρίζεται superteam. Δίπλα στους ΛεΜπρόν και Ντέιβις, πρόσθεσαν μεταξύ άλλων τους Καρμέλο, Ουέστμπρουκ, Ναν, Χάουαρντ και Ρόντο, ενώ τσεκάρουν και την περίπτωση του ΝτιΆντρε Τζόρνταν.

Ο μέσος όρος ηλικίας είναι πολύ μεγάλος και υπάρχουν ανησυχίες για το αν θα αντέξουν μέσα στη σεζόν και τα playoffs, όμως ο Βασιλιάς και η παρέα του είναι αποφασισμένοι να πάρουν το πρωτάθλημα.

Το Gazzetta σας παρουσιάζει όλα τα συμβόλαια των... λιμνάνθρωπων για τη νέα σεζόν, με τους ΛεΜπρόν, Ντέιβις και Ουέστμπουκ να είναι σε άλλο επίπεδο οικονομικά.

Όπως βλέπουμε και στον παρακάτω πίνακα, η ομάδα του Βόγκελ έχει δώσει πλουσιοπάροχα συμβόλαια στους 3 σταρ της, ενώ στην αμέσως επόμενη κατηγορία είναι ο Χόρτον-Τάκερ και ο Ναν που τους πιστεύουν πολύ για το μέλλον. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν βολευτεί με ένα μικρό ποσό, βάζοντας πρώτο μέλημα τους το... δαχτυλίδι και όχι τα χρήματα. Οι λιμνάνθρωποι θα χρειαστεί να πληρώσουν περίπου 35 εκατ. δολάρια φόρο πολυτελείας με τα συμβόλαια που έχουν.

ΠαίκτηςΣυμβόλαιο (εκατ. δολάρια)
Ουέστμπρουκ44.2
ΛεΜπρόν41.1
Ντέιβις35.3
Χόρτον-Τάκερ9.5
Ναν5
Γκασόλ2.6
Καρμέλο1.6
Αρίζα1.6
Έλινγκτον1.6
Χάουαρντ1.6
Μπέιζμορ1.6
Μονκ1.6
Ρόντο2.6
Σύνολο139.1
 

NBA Τελευταία Νέα