Ρούμπιο: «Έχω κουραστεί με όλες αυτές τις αλλαγές»!

Ρούμπιο: «Έχω κουραστεί με όλες αυτές τις αλλαγές»!

Ρούμπιο: «Έχω κουραστεί με όλες αυτές τις αλλαγές»!

bet365

Η σεζόν 2021-22 θα βρει τον Ρίκι Ρούμπιο στους Καβαλίερς ωστόσο ο Ισπανός γκαρντ δήλωσε κουρασμένος από τις μαζεμένες αλλαγές των τελευταίων ετών.

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική Ισπανίας, οι Τίμπεργουλβς έστειλαν τον Ρίκι Ρούμπιο στο Κλίβελαντ μαζί με ένα draft pick β' γύρου και μετρητά ώστε να πάρουν πίσω τον περιφερειακό Τόριαν Πρινς.

Μετά από 10 σεζόν στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, ο Ρούμπιο έχει 11 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 7.6 ασίστ και 1.8 κλεψίματα ανά 30.4 λεπτά συμμετοχής σε 631 αγώνες regular season και μιλώντας στη Marca, δήλωσε κουρασμένος από τα συνεχόμενα trades.

«Για να είμαι ειλικρινής, έχω κουραστεί. Σε κάθε περίπτωση, αγωνίζομαι στο ΝΒΑ τα τελευταία 10 χρόνια και ξέρω πως δουλεύει το σύστημα. Στο τέλος της ημέρας, ο καθένας προσπαθεί να προσαρμοστεί σε ένα νέο περιβάλλον. Οφείλεις να είσαι πνευματικά έτοιμος για αυτό. Όλα θέλουν τον χρόνο τους. Ελπίζω, λοιπόν να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα, όπως έκανα σε όλες τις ομάδες μου. Ανυπομονώ να διαπιστώσω τον νέο ρόλο μου» εξήγησε χαρακτηριστικά ο Ισπανός πλέι μέικερ, πρωταθλητής κόσμου με τη «ρόχα» το 2019 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα