Μπλέιζερς: Ο Λίλαρντ για άλλη μια σεζόν είναι αβοήθητος (pic)

Μπλέιζερς: Ο Λίλαρντ για άλλη μια σεζόν είναι αβοήθητος (pic)

Νίκος Καρφής
Μπλέιζερς: Ο Λίλαρντ για άλλη μια σεζόν είναι αβοήθητος (pic)

bet365

Οι Μπλέιζερς για άλλη μια σεζόν δεν έκαναν το παραμικρό να βοηθήσουν τον Ντέιμιαν Λίλαρντ να τους οδηγήσει σε μια σπουδαία πορεία στα playoffs.

Ο Ντέιμιαν Λίλάρντ θεωρείται ένας από τους... τελευταίους των Μοϊκανών στο ΝΒΑ, μένοντας μέχρι στιγμής σε όλη του την καριέρα στο Πόρτλαντ και δείχνοντας την αφοσίωση του στην ομάδα.

Όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στο Πόρτλαντ ποτέ δεν είχε δίπλα του έναν superstar και ποτέ δεν το απαίτησε. Ποτέ δεν κλάφτηκε για αυτό όπως κάνουν αρκετοί σταρ του ΝΒΑ. Ποτέ δεν ζήτησε ανταλλαγή, ποτέ δεν έψαξε δικαιολογίες. Σε όλη του τη ζωή έδειχνε την αφοσίωση στην ομάδα του και έπαιζε με όπλα που είχε. Ο Dame δεν είχε ποτέ superstar δίπλα του, ποτέ έναν αμυντικό της σεζόν κοντά του, ποτέ ένα πρώην MVP. Mάλιστα από το 2015 και μετά δεν είχε μαζί του ούτε καν All Star και φυσικά παίκτη που να βρέθηκε στις All NBA Teams.

Τον μοναδικό All Star παίκτη που είχε στην καριέρα του ήταν ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ που αγωνίστηκε στα All Star Game του 2013 και 2014, όμως αυτό έγινε στις 2 πρώτες χρονιές του Dame στη λίγκα.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον Dame εκτός Πόρτλαντ, με τον ίδιο να διαψεύδει. Πάντως για άλλη μια σεζόν οι Μπλέιζερς δεν έκαναν το παραμικρό για να δυναμώσουν και να βοηθήσουν τον ηγέτη τους να δει επιτέλους μια χαρά, μια καλή πορεία στα playoffs με την ομάδα. Τον Ιούνιο του 2021 έγραψε ένα μήνυμα που έδειξε την απογοήτευση του για άλλη μια σεζόν που φτανει γρήγορα στο τέλος μετά τον αποκλεισμό στα playoffs, ενώ ένα μήνα μετά πέταξε το... μπαλάκι στο front office για να φέρει παίκτες, να κάνει σωστές κινήσεις για να βελτιωθεί η ομάδα.

Αντί για αυτό η ομάδα αποδυναμώθηκε χάνοντας τους Καρμέλο, Καντέρ, Ντέρικ Τζόουνς και Κόλινς, ενώ απέκτησε Νανς, Ζέλερ, Κόλινς και ΜάκΛιμορ. Πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους Μπλέιζερς φέτος, με τον Λίλαρντ (αν μείνει) να καλείται να τους κουβαλήσει πάλι στις πλάτες του.

 

NBA Τελευταία Νέα