Τζάξον Χέιζ: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω» (vid)

Τζάξον Χέιζ: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω» (vid)

Τζάξον Χέιζ: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω» (vid)

bet365

Το φως της δημοσιότητας είδε το συγκλονιστικό βίντεο (από μία αστυνομική κάμερα) από τη στιγμή της σύλληψης του Τζάξον Χέιζ, στα τέλη του περασμένου Ιουλίου.

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω, δεν μπορώ να αναπνεύσω». Ο Τζάξον Χέιζ, σέντερ των Νιου Όρλεανς Πέλικανς, αντιστέκεται στην προσπάθεια της αστυνομίας να τον συλλάβει, τον περασμένο Ιούλιο, έπειτα από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία! Και μπορεί μόνο να ψελλίσει αυτά τα λόγια απόγνωσης!

Λίγες μέρες μετά τη σύλληψη ήρθε στην δημοσιότητα ένα βίντεο του TMZ Sports που δείχνει τους αστυνομικούς να χρησιμοποιούν τέιζερ, προκειμένου να τον συλλάβουν. Ένα συμβάν που έκανε για μέρες τον γύρο του διαδικτύου.

Πλέον, η αστυνομία του Λος Άντζελες κυκλοφόρησε το επίσημο βίντεο της σύλληψης του Αμερικανού σέντερ των Πέλικανς, το οποίο είναι τραβηγμένο από την κάμερα που βρίσκεται πάνω σε στολή αστυνομικού. Ο νεαρός παίκτης ακούγεται να λέει, κατά την διάρκεια του περιστατικού, ασθμαίνοντας «δεν μπορώ να αναπνεύσω», λίγο πριν ένας άλλος αστυνομικός κάνει χρήση τέιζερ πάνω του. Και μάλιστα για αρκετές φορές, καλώντας τον μπασκετμπολίστα να σταματήσει να αντιστέκεται.

Το βίντεο του επίμαχου περιστατικού:

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία δέχθηκε μια κλήση γοα λόγους ενδοοικογενειακής βίας, με τους αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί. Κι ακολούθησαν όλα όσα φαίνονται στο παραπάνω βίντεο.

Θυμίζουμε πως η L.A.P.D. μέσω της έκθεσης της είχε ζητήσει εκτός των άλλων την τιμωρία του Χέιζ τόσο από το ΝΒΑ, όσο κι από την ομάδα στην οποία ανήκει.

 

NBA Τελευταία Νέα