Πέλικανς: Η αστυνομία τους Λος Άντζελες ζήτησε από το ΝΒΑ την τιμωρία του Χέιζ! (pic)

Πέλικανς: Η αστυνομία τους Λος Άντζελες ζήτησε από το ΝΒΑ την τιμωρία του Χέιζ! (pic)

Πέλικανς: Η αστυνομία τους Λος Άντζελες ζήτησε από το ΝΒΑ την τιμωρία του Χέιζ! (pic)

bet365

Η αστυνομία του Λος Άντζελες απέστειλε επιστολή προς το ΝΒΑ, ζητώντας να τιμωρηθεί ο νεαρός σέντερ των Πέλικανς, Τζάξον Χέιζ, για περιστατικό που έλαβε χώρα στα τέλη του περασμένου μήνα.

Λίγες μέρες μετά την είδηση της σύλληψης του Τζάξον Χέιζ, ήρθε στην δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει τους αστυνομικούς να χρησιμοποιούν τέιζερ προκειμένου να τον συλλάβουν. Ένα βίντεο που μόλις κυκλοφορησε από το TMZ, έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Το ίδιο μέσο φέρνει αυτή τη φορά στο «φως» την επιστολή τεσσάρων σελίδων που συνέταξε η αστυνομία του Λος Άντζελες αναφορικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η αστυνομία παρουσίαζει μέσω της εν λόγω επιστολής αναλυτικά τους λόγους και τα στοιχεία για τα οποία θεωρεί πως ο νεαρός αθλητής πρέπει να τιμωρηθεί, τόσο από την λίγκα, όσο κι από την ομάδα του στην οποία ανήκει. Μάλιστα φέρνει ως παράδειγμα την υπόθεση του περασμένου Μαρτίου, του Μέγερς Λέοναρντ των Χιτ που είχε τιμωρηθεί αντίστοιχα για αντισημιτισμό.

Στην έκθεση της L.A.P.D. αναφέρεται μεταξύ άλλων πως «εκτός από την επίθεση του στους αξιωματικούς μας και την παρεμπόδιση μιας έρευνας για κακοποίηση, ο κ. Χέιζ επανειλημμένα αποκάλεσε τους αξιωματικούς μας με την "λέξη που ξεκινά από Ν-" και μάλιστα το έκανε με επιθετικό και απειλητικό τρόπο».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το περιεχόμενο της επιστολής κοινοποιήθηκε και στον σύλλογο του αθλητή, τους Νιου Όρλιανς Πέλικανς, πέρα από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Ο 21χρονος ψηλός μέτρησε πέρσι 7.5 πόντους και 4.3 ριμπάουντ σε 60 παιχνίδια του ΝΒΑ, έχοντας καταγράψει συνολικά 124 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα την τελευταία διετία.

1

 

NBA Τελευταία Νέα