Σίξερς: Ο Τζούλιους Έρβινγκ ύψωσε... ασπίδα προστασίας στον Σίμονς

Νίκος Καρφής
Σίξερς: Ο Τζούλιους Έρβινγκ ύψωσε... ασπίδα προστασίας στον Σίμονς

bet365

O Tζούλιους Έρβινγκ υποστήριξε τον Μπεν Σίμονς που δέχεται κριτική τον τελευταίο καιρό και... φλερτάρει με έξοδο από τους Σίξερς.

Είναι θρύλος των Σίξερς ο Τζούλιους Έρβινγκ και προφανώς έχει λόγο στα θέματα που απασχολούν τον οργανισμό. Ο Dr. J κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Μπεν Σίμονς και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παίρνει ανταλλαγή, αναφέροντας πως χρειάζεται να κάνουν υπομονή για άλλον έναν χρόνο.

«Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το τελευταίο πρωτάθλημα της Φιλαδέλφεια και ο κόσμος ανυπομονεί να επιστρέψει στην κορυφή. Υπάρχει μεγάλη αναστάτωση με το θέμα του Μπεν Σίμονς, αλλά φαίνεται πως η ομάδα πρέπει να μείνει με τους Εμπίντ, Σίμονς και Χάρις. Αν προσθέσουν κατάλληλα κομμάτια και δώσουν άλλον έναν χρόνο στον Ρίβερς, επειδή πέρυσι ήταν η πρώτη του σεζόν, θα πάνε καλύτερα. Μερικές φορές χρειάζεσαι χρόνο με ανθρώπους για να πάρεις τα καλύτερα από εκείνους», ήταν τα λόγια ένος από τους θεαματικότερους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ που έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να αλλάξει προς το καλύτερο το άθλημα.

Πάντως ο Αυστραλός δεν δείχνει διατεθειμένος να παραμείνει για καιρό ακόμα στη Φιλαδέλφεια, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

NBA NEWS FEED