Στίβενσον: «Ευχαριστώ τις ομάδες που αφιέρωσαν χρόνο για δουν τη νέα εκδοχή μου» (pic)

Ευαγγελος Στελλάκης
Στίβενσον: «Ευχαριστώ τις ομάδες που αφιέρωσαν χρόνο για δουν τη νέα εκδοχή μου» (pic)

bet365

Ο Λανς Στίβενσον έστειλε ευχαριστίες, μετά το workout που πραγματοποίησε στο Λας Βέγκας, ούτως ώστε να δείξει πως είναι σε καλή κατάσταση και πως αξίζει να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Χθες (13/8) ο άλλοτε παίκτης των Ιντιάνα Πέισερς πραγματοποίησε workout ενώπιον εκπροσώπων ομάδων του ΝΒΑ, μεταξύ αυτών κι οι Μιλγουόκι Μπακς, στην προσπάθεια του να πείσει πως αξίζει εκ νέου ένα συμβόλαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ο 31χρονος γκαρντ ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στο Λας Βέγκας για να τον «τσεκάρουν» από κοντά, αναφέροντας αναλυτικά σε «ποστάρισμα» του στο Instagram:

«Ευχαριστώ όλες τις ομάδες του ΝΒΑ που αφιέρωσαν χρόνο για να τη νέα και βελτιωμένη εκδοχή μου, ευχαριστώ την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου που συνεχίζουν να με υποστηρίζουν και να πιστεύουν σε εμένα όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φανς μου που ανεξαρτήτως της κατάστασης εξακολουθούν να παρακολουθούν την πορεία μου σε καλές αλλά κι όχι τόσο καλές στιγμές. Μου δίνετε έμπνευση προκειμένου να συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλύτερο!

Ελπίζω η σκληρή δουλειά μου να... ανάψει τη σπίθα της αποφασιστικότητας σε πολλά παιδιά στον κόσμο, να πιστέψουν πως τα όνειρα τους μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Αγαπώ το παιχνίδι».

Θυμίζουμε πως εδώ και δύο σεζόν ο Στίβενσον βρίσκεται εκτός ΝΒΑ. Η τελευταία του περίοδος στην λίγκα ήταν η σεζόν 2018-19 όταν κι έπαιξε για λογαριασμό των Λος Άντζελες Λέικερς, με απολογισμό 7.2 πόντων, 3.2 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ σε 68 συμμετοχές.

Πέρσι έμεινε εκτός δράσης, ενώ πρόπερσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Κίνας.

1

 

NBA Τελευταία Νέα