Πόρτλαντ Μπλέιζερς: Τσεκάρουν Μίλσαπ και Ούμπρε

Πόρτλαντ Μπλέιζερς: Τσεκάρουν Μίλσαπ και Ούμπρε

Πόρτλαντ Μπλέιζερς: Τσεκάρουν Μίλσαπ και Ούμπρε

bet365

Στο στόχαστρο των Μπλέιζερς βρίσκονται οι Πολ Μίλσαπ και Κέλι Ούμπρε, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα.

Οι καλοκαιρινές προσθήκες του συλλόγου από το Πόρτλαντ φαίνεται πως δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, με τους Μπλέιζερς να εξετάζουν παίκτες στην αγορά προκειμένου να δυναμώσουν τόσο ποιοτικά, όσο κι από πλευράς εμπειρίας το νέο τους ρόστερ.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του κόουτς Τσόνσι Μπίλαπς τσεκάρει τις περιπτώσεις των ελεύθερων Πολ Μίλσαπ (36 ετών, πάουερ φόργουορντ) και Κέλι Ούμπρε (25 ετών, γκαρντ-φόργουορντ) για την ενίσχυση της frontline και της περιφερειακής γραμμής αντιστοίχως.

Πέρσι ο βετεράνος Μίλσαπ πραγματοποίησε 56 συμμετοχές με τους Ντένβερ Νάγκετς στην κανονική περίοδο (9 πόντοι, 4.7 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ κατά μέσο όρο σε 21 λεπτά) ενώ εμφανίστηκε επιπλέον και σε 9 αναμετρήσεις της post season.

Από την άλλη, ο Ούμπρε έπαιξε σε 55 ματς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, έχοντας στο ενεργητικό του 15.4 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ κι 1 κλέψιμο ανά 31 λεπτά στο παρκέ.

Οι δύο παίκτες δεν έχουν βρει ακόμη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν αποκλείεται σύντομα οι Μπλέιζερς να κινηθούν πιο δυναμικά για την απόκτηση τους.

 

NBA Τελευταία Νέα