Τορόντο Ράπτορς: Συμφωνία με Ουέινραϊτ για διετές συμβόλαιο (vid)

Τορόντο Ράπτορς: Συμφωνία με Ουέινραϊτ για διετές συμβόλαιο (vid)

Τορόντο Ράπτορς: Συμφωνία με Ουέινραϊτ για διετές συμβόλαιο (vid)

bet365

Στο ΝΒΑ και τους Τορόντο Ράπτορς θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην παίκτης της γαλλικής Στρασμπούρ, Ισμαίλ Ουεϊνράιτ.

Διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον ελεύθερο Ισμαίλ Ουεϊνράιτ προσέφεραν οι Τορόντο Ράπτορς, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε επίττευξη συμφωνίας.

Οι Καναδοί δίνουν την ευκαιρία στον δυναμικό φόργουορντ να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, έπειτα από τρεις παραγωγικές σεζόν στην Ευρώπη.

Ο Ουεϊνράιτ είναι 27 ετών, έχει ύψος 1.97 μέτρα, αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4» και την περσινή σεζόν ήταν μέλος της Στρασμπούρ. Παλαιότερα είχε περάσει από την γερμανική Ράστα Φέχτα, ενώ σε διεθνές επίπεδο εκπροσωπεί την Εθνική Ομάδα της Ουγκάντα.

Στο γαλλικό πρωτάθλημα της περιόδου 2020-21 μέτρησε 11.6 πόντους και 4.6 ριμπάουντ ανά 28 λεπτά δράσης σε σύνολο 36 εμφανίσεων. Στο Basketball Champions League αντίστοιχα κατέγραψε 10.2 πόντους και 4.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 14 συμμετοχές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα