Λέικερς: «Ψήνεται» επιστροφή Χάουαρντ στο Λος Άντζελες

Λέικερς: «Ψήνεται» επιστροφή Χάουαρντ στο Λος Άντζελες

Γιώργος Κούβαρης
Λέικερς: «Ψήνεται» επιστροφή Χάουαρντ στο Λος Άντζελες

bet365

Ολοένα και «φουντώνουν» τα σενάρια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, τα οποία θέλουν τον Ντουάιτ Χάουαρντ να επιστρέφει στο Λος Άντζελες για λογαριασμό των Λέικερς!

Ντουάιτ Χάουαρντ η επιστροφή... μέρος 3ον! Διόλου απίθανο αν αναλογιστούμε τα όσα αναφέρουν στις ΗΠΑ για τον έμπειρο σέντερ!

Ο Μπραντ Τέρνερ των «Los Angeles Times» εξήγησε ότι είναι πολύ πιθανόν οι Λέικερς να προσφέρουν συμβόλαιο στον Χάουαρντ προκειμένου να φορέσει για... 3η φορά στην καριέρα του τη φανέλα των «Λιμνανθρώπων»!

Άλλωστε μετά τα βαριά συμβόλαια των Λεμπρόν, Ντέιβις και Ουέστμπρουκ, οι Λέικερς ψάχνουν φθηνές και ποιοτικές λύσεις. Άλλωστε ο Χάουαρντ ήταν από τους παίκτες-κλειδιά της ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2020 στη «φούσκα» του Ορλάντο και μετά τη χρονιά στη Φιλαντέλφεια είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει!

Πέρυσι έλαβε 1,6 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που φυσικά και μπορούν να διαθέσουν οι Λέικερς προκειμένου να έχουν έναν έμπειρο παίκτη στο ρόστερ και συνάμα μια ποιοτική επιλογή. Ο Χάουαρντ μετράει 1.182 ματς στο ΝΒΑ με 16,2 πόντους κατά μέσο όρο 12,1 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ.

 

NBA Τελευταία Νέα