Ίρβινγκ: Έφτιαξε κεντρικό αγωγό νερού στο Πακιστάν για 1000+ οικογένειες! (pic)

Αντωνία Σπανού
Ίρβινγκ: Έφτιαξε κεντρικό αγωγό νερού στο Πακιστάν για 1000+ οικογένειες! (pic)

bet365

Ο Καιρί Ίρβινγκ έδειξε για ακόμα μια φορά ότι τον ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο τα πράγματα εκτός μπάσκετ και κάνει καταπληκτική δουλειά στο να βοηθάει όσους έχουν ανάγκη.

Μόλις χθες ο Ίρβινγκ τράβηξε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, αφού έκραξε δημόσια τα νέα παπούτσια με την υπογραφή του, χαρακτηρίζοντας τα σκουπίδια.

Σίγουρα για έναν αθλητή δεν είναι η καλύτερη κίνηση και ήρθε να προστεθεί στις ήδη περίεργες αντιδράσεις του, σχετικά με το μπάσκετ.

Άμεσα όμως σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά όταν βλέπεις τι κάνει εκτός παρκέ. Ο ηγέτης των Νετς και το ίδρυμα του έφτιαξαν σύστημα με αγωγό νερού στο Πακιστάν, το οποίο δίνει σε παραπάνω από 1000 οικογένειες καθαρό νερό.

Δεν μένουν πολλά να πεις σε αυτή την είδηση. Ο Ίρβινγκ κάνει τα πάντα με τον δικό του τρόπο και αυτό πρέπει να δεχτούμε ως δεδομένο.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED