Ο Ομπάμα γίνεται στρατηγικός συνεργάτης στο ΝΒΑ Africa

Αντωνία Σπανού
Ο Ομπάμα γίνεται στρατηγικός συνεργάτης στο ΝΒΑ Africa

bet365

To ΝΒΑ Africa προσπαθεί να αλλάξει επίπεδο και... βάζει στο παιχνίδι τον Μπαράκ Ομπάμα.

Το ΝΒΑ αποφάσισε να βοηθήσει στην ανάπτυξη του NBA Africa και γι' αυτόν τον λόγο ήρθε σε συνεννόηση με τον Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος γίνεται στρατηγικός συνεργάτης.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, θα πάρει ένα μικρό μερίδιο και θα βοηθήσει στην προώθηση των προσπαθειών κοινωνικής ευθύνης του πρωταθλήματος, σε ολόκληρη την ήπειρο. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται προγράμματα και εταιρικές σχέσεις που υποστηρίζουν μεγαλύτερη ισότητα των φύλων και προσπάθεια για οικονομική ένταξη.

Ο Ομπάμα φέρεται να σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το μερίδιο του για την χρηματοδότηση προγραμμάτων νεολαίας και ηγεσίας του ιδρύματος που έχει ο ίδιος στην Αφρική.

Το ΝΒΑ Africa συστάθηκε το 2019 και προσπαθεί να ξεπεράσει τα προβλήματα που έγιναν μεγαλύτερα με την πανδημία, ενώ μέσα στα ονόματα που βοηθούν σε όλο αυτό είναι ο Γκραντ Χιλ, ο Μουτόμπο, ο Νοά και τώρα και ο Ομπάμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA Τελευταία Νέα