Αντετοκούνμπο: Η FIBA ψηφίζει Γιάννη για σημαιοφόρο της Ελλάδας στο Παρίσι! (pic)

Νίκος Καρφής
Αντετοκούνμπο: Η FIBA ψηφίζει Γιάννη για σημαιοφόρο της Ελλάδας στο Παρίσι! (pic)

bet365

Oι Ολυμπιακοί στο Παρίσι θα γίνουν το 2024, με την FIBA να προτείνει στην Ελλάδα να έχει σημαιοφόρο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η Ελλάδα ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου έγινε ήδη η τελετή έναρξης με τους Λευτέρη Πετρούνια και Άννα Κορακάκη να αποτελούν τους σημαιοφόρους της χώρας μας και να μπαίνουν πρώτοι στο στάδιο όπως πάντα.

Σε τρία χρόνια από τώρα, το 2024, οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα γίνουν στο Παρίσι και η FIBA έδωσε ιδέα στην Ελλάδα για τον επόμενο σημαιοφόρο. Και φυσικά πρότεινε τον πρωταθλητή του ΝΒΑ, MVP των τελικών και δύο φορές MVP του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ένας τεράστιος παίκτης που οδήγησε τους Μπακς στο ιερό... δισκοπότηρο του ΝΒΑ και ταυτόχρονα ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα παιδιά και τους αθλητές. Ένας άνθρωπος που ξεκίνησε από πολύ χαμηλά και έφτασε στην κορυφή, παραμένοντας ταπεινός, βάζοντας πάνω από όλους την οικογένεια του και το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των δικών του ανθρώπων. Ποτέ δεν σταμάτησε να δουλεύει, δοξάζοντας την χώρα μας στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και ίσως στο μέλλον να του δοθεί η ευκαιρία που τόσο αξίζει, να είναι σημαιοφόρος της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς.

 

NBA Τελευταία Νέα