Το πρωτάθλημα δεν γλύκανε τον οπαδό των Μπακς, ο οποίος ζήτησε την απόλυση του Μπουντενχόλζερ! (pic)

Αντωνία Σπανού
Το πρωτάθλημα δεν γλύκανε τον οπαδό των Μπακς, ο οποίος ζήτησε την απόλυση του Μπουντενχόλζερ! (pic)

bet365

Μπορεί οι Μπακς να πήραν το πρωτάθλημα, αλλά μερικοί οπαδοί μένουν κολλημένοι σε αυτά που πιστεύουν και ένας από αυτούς ζήτησε την απόλυση του Μπουντενχόλζερ.

Οι Μπακς έφτασαν μετά από 50 χρόνια στην κορυφή του ΝΒΑ και η χαρά δεν μπορεί να κρυφτεί. Η πόλη ζει μοναδικές στιγμές και όλοι μαζί απολαμβάνουν την επιτυχία.

Βέβαια σε τέτοιες καταστάσεις πάντα υπάρχουν εκείνοι που θέλουν να περάσουν το δικό τους μήνυμα και αυτό έκανε και ένας οπαδός των Μπακς. Η χαρά της νίκης δεν γλύκανε τα συναισθήματα του για τον προπονητή της ομάδας, αφού πήγε στους πανηγυρισμούς με πανό στο οποίο ζητούσε την απόλυση του Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Πάντως, πριν φτάσουν οι Μπακς μέχρι το τέλος της διαδρομής, υπήρχαν όντως φήμες για το μέλλον του προπονητή, ο οποίος θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, για να μιλήσει για το μέλλον του στον Οργανισμό.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED