Μπακς: Όλες οι λεπτομέρειες για την παρέλαση των νέων πρωταθλητών (pic)

Μπακς: Όλες οι λεπτομέρειες για την παρέλαση των νέων πρωταθλητών (pic)

Μπακς: Όλες οι λεπτομέρειες για την παρέλαση των νέων πρωταθλητών (pic)

bet365

Για σήμερα στις 19.00 ώρα Ελλάδας είναι προγραμματισμένη η παρέλαση των Μιλγουόκι Μπακς, στο πλαίσιο των εορτασμών της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Θα την παρακολουθήσετε live μέσω του Gazzetta.

Τα γιορτινά του ετοιμάζεται να «ξαναφορέσει» το Μιλγουόκι καθώς λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος στο ΝΒΑ, έχει προγραμματιστεί η παρέλαση της ομάδας - μέσω ανοιχτού λεωφορείου - στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Ο ενθουσιασμός που επικρατεί δεν έχει προηγούμενο, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τοπικών μέσων ενημέρωσης, το tour των πρωταθλητών αναμένεται να προκαλέσει μία έκτακτη «αργία» των εργαζομένων, αφού ελάχιστοι θα είναι εκείνοι που θα πάνε στις δουλειές τους ή δεν θα παρακολουθήσουν από την τηλεόραση την εκδήλωση.

Η ομάδα θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει μαζί με τους φίλους της τον πρώτο τίτλο του οργανισμού, ύστερα από 50 χρόνια, στην εορταστική παρέλαση που θα αρχίσει στις 19.00 ώρα Ελλάδας (11.00 το πρωί τοπική ώρα). Σύσσωμος ο οργανισμός των Μπακς (παίκτες, τεχνικό τιμ, ιδιοκτήτες) θα περιηγηθεί στους δρόμους της πόλης, που αναμένεται να συγκεντρώσουν περισσότερους από 100.000 φιλάθλους που θα αποθεώσουν τους πρωταθλητές.

Η διαδρομή του λεωφορείου της παρέλασης

Το σημείο εκκίνησης της παρέλασης είναι πλησίον του Museum Center Park, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στις όχθες της λίμνης Μίσιγκαν. Στη συνέχεια, το ανοιχτό λεωφορείο που θα μεταφέρει τον Γιάννη και την παρέα του μαζί με το βαρύτιμο τρόπαιο, θα διασχίσει την Wisconsin Avenue, μια από τις μεγαλύτερες κεντρικές αρτηρίες του Μιλγουόκι.

Μετά θα στρίψει δεξιά με βόρεια κατεύθυνση, παίρνοντας την Water Street που βρίσκεται δίπλα στο ποτάμι της πόλης. Θα περάσει μπροστά από το δημαρχείο της πόλης κι εν συνεχεία θα στρίψει αριστερά στην λεωφόρο McKinley.

Η παρέλαση θα καταλήξει στην γέφυρα που οδηγεί στην Deer District, η οποία βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του Fiserv Forum. Ο εκτιμώμενος χρόνος που θα διαρκέσει η πομπή μέχρι την άφιξη των πρωταθλητών στο «σπίτι» της ομάδας, θα είναι περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά.

map

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο event των εορτασμών θα παρεβρεθούν, μεταξύ άλλων, ο κυβερνήτης της πολιτείας του Ουισκόνσιν, Τόνι Έβερς, ο δημαρχος της πόλης του Μιλγουόκι, Τομ Μπάρετ, καθώς κι οι Ντέιβιντ Κράουλι που είναι αξιωματούχος της κομητείας της πόλης.

Επίσης, οι Μπακς έχουν φροντίσει να υπάρχει μεταφραστής που θα μεταφέρει στην νοηματική τα όσα λέγονται, ώστε να μην «αποκλειστούν» από τις εορταστικές εκδηλώσεις άνθρωποι με προβλήματα ακοής.

 

NBA Τελευταία Νέα