Λέικερς: Ενδιαφέρον για Κρις Πολ και Ουέστμπρουκ για άμεση ενίσχυση! (pic)

Λέικερς: Ενδιαφέρον για Κρις Πολ και Ουέστμπρουκ για άμεση ενίσχυση! (pic)

bet365

Η σεζόν στο ΝΒΑ τελείωσε και τώρα αρχίζουν όλα τα σενάρια να γράφονται με τους Λέικερς να είναι η ομάδα που θα «τρέξει» πιο πολύ. Ουέστμπρουκ και Κρις Πολ είναι στην λίστα.

Μια εξαιρετικά δύσκολη σεζόν στο ΝΒΑ έφτασε στο τέλος της. Οι Μπακς είναι πρωταθλητές και οι υπόλοιποι έμειναν να ψάχνονται τι πήγε λάθος και τι καλά. Εκείνοι που φαίνονται να είναι σε μεγαλύτερη εγρήγορση είναι οι Λέικερς.

Οι περσινοί πρωταθλητές είναι η ομάδα που ίσως να απέτυχε με μεγαλύτερο... θόρυβο φέτος. Μπήκαν με προσδοκίες στην σεζόν, αλλά τίποτα δεν πήγε καλά. Πολλοί τραυματισμοί, αλλαγές που δεν βγήκαν και στο τέλος ένας αποκλεισμός που έμοιαζε αναπόφευκτος. Αυτό πρέπει να αλλάξει και ο ΛεΜπρον θα το απαιτήσει, με όποιο τρόπο μπορεί.

Δεν πρόλαβε καλά καλά να τελειώσει η σεζόν και ήδη γράφτηκαν δύο κορυφαία ονόματα για εκείνους. Ο Κρις Πολ είναι το ένα. Ο ηγέτης των Σανς, που τους έφτασε μέχρι τους Τελικούς, θα έχει την ελευθερία να πάρει την απόφαση του και ο ΛεΜπρον είναι φίλος του και σίγουρα τον θέλει στο πλευρό του. Έκανε μυθική σεζόν και έδειξε ότι είναι στο καλύτερο επίπεδο.

Στα υπόψιν είναι και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, με τον ηγέτη των Ουίζαρντς όμως να μπορεί να φύγει με ανταλλαγή . Κούζμα, Σρέντερ και Χόρτον - Τάκερ μπαίνουν στην κουβέντα ως πακέτο και μένει να δούμε που θα οδηγήσουν αυτές οι κουβέντες την ομάδα του Λος Άντζελες.

 

NBA Τελευταία Νέα