Αντετοκούνμπο: «Στο Game 5 ήταν άρρωστος, χρειάστηκε να του χορηγηθεί ορός!»

Αντετοκούνμπο: «Στο Game 5 ήταν άρρωστος, χρειάστηκε να του χορηγηθεί ορός!»

bet365

Το Athletic αναφέρει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν άρρωστος όταν αγωνίστηκε στο Game 5 και λόγω της αφυδάτωσης, στο τέλος του αγώνα, χρειάστηκε να του χορηγηθεί ορός! Οι ενοχλήσεις συνεχίστηκαν και στο Game 6!

Η εικόνα του έμοιαζε καταβεβλημένη. Εξέλιξη λογική, μετά από έναν τελικό του ΝΒΑ. Ίσως τον πιο απαιτητικό. Το Game 5 που έφερε τους Μιλγουόκι Μπακς στο όριο να αρπάξει την κούπα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου για τις καθιερωμένες δηλώσεις, αλλά σύντομα αποχώρησε, ψελλίζοντας «δεν μπορώ».

Αποχώρησε για να επιστρέψει μισή ώρα αργότερα. Σύμφωνα με το Athletic, οι ενοχλήσεις στο στομάχι του ήταν τόσο έντονες και λόγω της αφυδάτωσης που είχε υποστεί, απαιτήθηκε να του χορηγηθεί ορός, προτού μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του!

Οι ενοχλήσεις ήταν φανερές και στο Game 6, με τον Giannis να επιχειρεί να καλμάρει το στομάχι του, πίνοντας ατελείωτο Gatorade, μεταξύ των δεκάδων δηλώσεων που έπρεπε να κάνει.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NBA NEWS FEED