Μπακς: Συζητήσεις για την παραμονή του Μπουντενχόλζερ μετά τους NBA Finals!

Μπακς: Συζητήσεις για την παραμονή του Μπουντενχόλζερ μετά τους NBA Finals!

bet365

Οι Τελικοί του ΝΒΑ θα ολοκληρωθούν είτε στο 6ο, είτε (οριστικά) στο 7ο ματς. Και μόνο τότε οι Μιλγουόκι Μπακς θα βρεθούν στο ίδιο τραπέζι με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ, αναφορικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αρκετές εβδομάδες πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, το ESPN είχε αποκαλύψει ότι ο Μάικ Μπουντενχόλζερ... παίζει την παραμονή του στα φετινά playoffs. Kαι πως για να κερδίσει το δικαίωμα παραμονής, η πορεία θα έπρεπε να είναι μεγάλη.

Μόλις οι Μπακς προσπέρασαν το εμπόδιο των Μπρούκλιν Νετς, το ίδιο δίκτυο εξηγούσε ότι οι προκρίσεις απέναντι σε Χιτ και Νετς ήταν αρκετές για να μείνει στο Μιλγουόκι ο «κόουτς Μπαντ».

Πλέον, οι Μπακς απέχουν μία νίκη από τη «Γη της Επαγγελίας». Με τον Μαρκ Λάσρι (συν-ιδιοκτήτη των Μπακς) να εξηγεί στην Milwaukee Journal Sentinel ότι ακόμη δεν έχει γίνει καμία επαφή για την ανανέωση και πως αυτό θα συμβεί μετά την ολοκλήρωση των τελικών.

Αν οι συζητήσεις γίνουν με την... παρέα του τροπαίου, μοιάζει λογική και η παραμονή του Μπουντενχόλζερ και πέρα από τον έναν χρόνο που παραμένει στο συμβόλαιό του.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NBA NEWS FEED