Η αδελφική αγκαλιά ΛεΜπρόν και Μπος! (vid)

Η αδελφική αγκαλιά ΛεΜπρόν και Μπος! (vid)

Η αδελφική αγκαλιά ΛεΜπρόν και Μπος! (vid)

bet365

Η συνάντηση με τον πρώην συμπαίκτη του και αδελφικό του φίλο, Κρις Μπος έκλεψε την παράσταση στο πλαίσιο της ιδιωτική πρεμιέρας του νέου Space Jam, όπου ο πρωταγωνιστής ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υποδέχτηκε πολλούς στενούς του φίλους.

Μπορεί ο ΛεΜπρόν Τζέιμς να μην διεκδικεί το φετινό δαχτυλίδι στο ΝΒΑ, παρ' όλα αυτά τράβηξε χθες για άλλη μια φορά τα φώτα της προσοχής. Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς είναι γνωστό ότι πρωταγωνιστεί, στο πολυαναμενόμενο "Space Jam 2", το sequel της δημοφιλούς ταινίας της δεκαετίας του 1990.

Στο λαμπερό event για την πρεμιέρα της ταινίας, ο "βασιλιάς" είχε πολλούς στενούς του φίλους από τον χώρο του μπάσκετ. Μια απ' τις πιο έντονες στιγμές στο περιθώριο της εκδήλωσης, ήταν το αντάμωμα του ΛεΜπρόν με τον άλλοτε συμπαίκτη του στους Μαϊάμι Χιτ, Κρις Μπος. Οι δύο τους συναντήθηκαν κι αγκαλιάστηκαν με θέρμη, με το στιγμιότυπο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και να ξυπνά μνήμες από... τα παλιά.

Μαζί είχαν κατακτήσει back-to-back πρωταθλήματα, το 2012 και το 2013, γράφοντας εκείνη την εποχή τις πιο επιτυχημένες σελίδες της ιστορίας του οργανισμού από τη Φλόριντα. Η κοινή τους αγωνιστική πορεία μπορεί να διεκόπη το καλοκαίρι του 2014 (o Μπος αναγκάστηκε να αποσυρθεί το 2016 από την ενεργό δράση, λόγω σοβαρών κινδύνων πνευμονική εμβολής στο πόδι του), όμως όπως βλέπουμε παραμένουν δύο καλοί φίλοι κι οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές.

 

NBA Τελευταία Νέα