Ντουράντ για Κερ: «Ίσως πρέπει να μιλάει για το τι κάνω στο μπάσκετ και όχι στο twitter» (pic)

Αντωνία Σπανού
Ντουράντ για Κερ: «Ίσως πρέπει να μιλάει για το τι κάνω στο μπάσκετ και όχι στο twitter» (pic)

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ δεν ησυχάζει μέσω twitter και αυτή την φορά απάντησε σε κάτι δηλώσεις του Στιβ Κερ.

Ο Κέβιν Ντουράντ «αγαπάει» τα social media και κυρίως το twitter. Είχε και κρυφούς λογαριασμούς, έχει και φανερό και σε όλα του αρέσει να μπλέκεται σε δράματα των social media.

Αυτό έκανε ακόμα μια φορά και είχε ως στόχο τον Στιβ Κερ. Ο πρώην προπονητής του είχε πει πως θα έπρεπε να μην ασχολείται τόσο πολύ με το twitter.

«Μπορούσες να το δεις στο πρόσωπο του την τρίτη σεζόν στους Ουόριορς. Κοιτούσε το τηλέφωνο του όλη την ώρα. Δεν μπορούσε να το ξεπεράσει. Έβγαινε εκεί έξω και είχε debate για τον GOAT, το Top5, προσπαθώντας να σιγουρευτεί ότι είναι σε αυτές τις συζητήσεις. Λέει ότι το ξεπέρασε, αλλά δεν το έχει κάνει. Δεν έχει αλλάξει από τότε. Απλά στο Μπρούκλιν, τον αφήνουν».

Ο Κέβιν Ντουράντ είχε διαφορετική άποψη.

«Δεν βλέπω το πρόβλημα να μιλάω με οπαδούς, θα έπρεπε να με ενθαρρύνουν. Ο Στιβ θα έπρεπε να πει ότι δεν αργούσα ποτέ στις προπονήσεις και κάνω κάθε επανάληψη, σε ρυθμό αγώνα. Αυτό θα έπρεπε να τον ενδιαφέρει και όχι τι κάνω στο twitter».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED