Πολ Τζορτζ: «Αν είχαμε τον Λέοναρντ θα ήταν διαφορετικά»

Πολ Τζορτζ: «Αν είχαμε τον Λέοναρντ θα ήταν διαφορετικά»

Πολ Τζορτζ: «Αν είχαμε τον Λέοναρντ θα ήταν διαφορετικά»

bet365

Στην απουσία του Καουάι Λέοναρντ και στη διαφορετική πορεία των Κλίπερς, αναφέρθηκε ο Πολ Τζορτζ, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του Λος Άντζελες από τους Φοίνιξ Σανς.

Η φετινή σεζόν ήταν γεμάτη από «τι θα γινόταν αν...». Ένα απ' αυτά αφορά τον Καουάι Λέοναρντ. Ο forward των Κλίπερς έχασε ολόκληρη τη σειρά με τους Φοίνιξ Σανς. Και τα δύο τελευταία ματς από τις αναμετρήσεις με τους Γιούτα Τζαζ.

«Θα συνεχίζαμε. Η σειρά θα ήταν διαφορετική. Μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες μας και από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα και παρά την απουσία του χάσαμε την πρόκριση στους τελικούς για... ίντσες. Υπάρχει ένα μεγάλο "τι θα γινόταν αν". Αλλά και εμείς δεν κάναμε ό,τι έπρεπε για να νικήσουμε και γι' αυτό πάμε στο σπίτι μας», σχολίασε ο Πολ Τζορτζ.

Η μεγάλη απόφαση του Λέοναρντ

Πλέον, η λήξη των υποχρεώσεων των Κλίπερς φέρνει τον Λέοναρντ μπροστά από μία μεγάλη απόφαση: Έχει όρο στο συμβόλαιό του να μείνει ελεύθερος, αφήνοντας στην άκρη τα 36 εκατομμύρια δολάρια που μπορεί να λάβει.

Αν μείνει ελεύθερος, μπορεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Λος Άντζελες. Αντίθετα, ο Τζορτζ έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο (+1 με δική του option).

 

NBA Τελευταία Νέα