Ντουράντ - Πίπεν: Μια νέα σκληρή κόντρα μόλις ξεκίνησε! (pics & vid)

Ντουράντ - Πίπεν: Μια νέα σκληρή κόντρα μόλις ξεκίνησε! (pics & vid)

Νίκος Καρφής
Ντουράντ - Πίπεν: Μια νέα σκληρή κόντρα μόλις ξεκίνησε! (pics & vid)

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ απάντησε στην κριτική του Σκότι Πίπεν και τα... αίματα άναψαν μεταξύ των δύο σπουδαίων παικτών.

Δεν είναι και πολύ ήρεμα τα πράγματα μεταξύ Σκότι Πίπεν και Κέβιν Ντουράντ και φαίνεται πως ξεκινά μια νέα μεγάλη κόντρα στο ΝΒΑ.

Ο θρύλος των Μπουλς άσκησε κριτική στον KD, λέγοντας πως όσο καλός επιθετικός και αν είναι δεν ξέρει να παίξει ομαδικό μπάσκετ και ότι πρέπει να συνεχίσει να προσπαθεί για να το πετύχει. Μάλιστα συμπλήρωσε, λέγοντας: «Για να ξεπεράσεις τον Λεμπρόν χρειάζονται πολύ περισσότερα από ατομική προσπάθεια. Ο Λεμπρόν είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης ομάδας, που καταλαβαίνει τη σημασία της ομάδας και τι χρειάζεται για να κερδίσεις. Ο Ντουράντ δεν έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο ακόμη. Αποκλείστηκε στα playoffs. Πιστεύω πως έχει πολλά να μάθει ακόμη για το τι χρειάζεται προκειμένου να οδηγήσεις την ομάδα σου στη νίκη».

Ο ηγέτης των Νετς δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και απάντησε στον Σκότι: «Ο μεγάλος Πίπεν δεν είχε αρνηθεί να μπει στον αγώνα στα τελευταία δευτερόλεπτα γιατί ο προπονητής του είχε δείξει ένα σύστημα για έναν καλύτερο σουτέρ;», τόνισε, αναφερόμενος στο γνωστό play που με καλάθι του Κούκοτς πήραν τη νίκη οι Μπουλς, με τον Πίπεν να αρνείται να μπει στο ματς επειδή ο Φιλ Τζάκσον θα έδινε σε άλλον την τελευταία επίθεση.

Ο Ντουράντ δεν έμεινε εκεί, γράφοντας: «Ο Σκότι επίσης διάλεξε να απολαύσει το καλοκαίρι, αφού επέλεξε να κάνει την αποκατάσταση του τραυματισμού του μέσα στη σεζόν».

 

NBA Τελευταία Νέα