Κόμπι: Όταν ο Black Mamba πανηγύρισε το τέταρτο πρωτάθλημα! (vids)

Κόμπι: Όταν ο Black Mamba πανηγύρισε το τέταρτο πρωτάθλημα! (vids)

Νίκος Καρφής
Κόμπι: Όταν ο Black Mamba πανηγύρισε το τέταρτο πρωτάθλημα! (vids)

bet365

Σαν σήμερα στις 14 Ιούνη του 2009 οι Λέικερς του τεράστιου Κόμπι Μπράιαντ επικράτησαν των Μάτζικ στο Game 5 των τελικών και σήκωσαν την κούπα.

Οι λιμνάνθρωποι έψαχναν την επιστροφή στον... θρόνο μετά την απόλυτη κυριαρχιά τους με το three-peat στις αρχές της δεκαετίας (2000-02). Στις 14 Ιουνίου του 2009, οι Λέικερς αντιμετώπισαν τους Μάτζικ στο Game 5 των τελικών του ΝΒΑ και έψαχναν τη νίκη για να φορέσουν το δαχτυλίδι, αυτό που ξέχασαν για μερικά χρόνια.

Ο αξεπέραστος. ασταμάτητος, μοναδικός Κόμπι Μπράιαντ που πλέον παίζει μπάσκετ μαζί με την κορούλα του, Τζίτζι, στην γειτονιά των αγγέλων, δεν άφησε κανένα περιθώριο στο Ορλάντο του Ντουάιτ Χάουαρντ.

Με ένα από τα κλασικά του προσωπικά show, ο Black Mamba μέτρησε 30 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ, υπογράφωντας τον τίτλο. Εξαιρετικος ήταν και ο Πάου Γκασόλ με 14 πόντους και 15 ριμπάουντ.

MVP των τελικών δεν θα μπορούσε να αναδειχθεί άλλος εκτός του Κόμπι, ο οποίος τελείωσε τη σειρά με το Ορλάντο, έχοντας 32.4 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 7.4 ασίστ.

Xαρακτηριστική και η εικόνα που έχει στην αγκαλιά του την Τζίτζι και δίπλα του τη γυναίκα του, Βανέσα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα