Γιανγκ: Ο... ταχυδακτυλουργός δεν έχει πει την τελευταία του λέξη! (vids)

Γιανγκ: Ο... ταχυδακτυλουργός δεν έχει πει την τελευταία του λέξη! (vids)

Νίκος Καρφής
Γιανγκ: Ο... ταχυδακτυλουργός δεν έχει πει την τελευταία του λέξη! (vids)

bet365

Ο Τρέι Γιανγκ παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για να κρατήσει... ζωντανούς τους Χοκς και το Gazzetta στέκεται στον... ταχυκτυδακτυλουργό των Χοκς.

Οι Σίξερς έκαναν το 2-1 στη σειρά με τους Χοκς και δείχνουν να έχουν το πάνω χέρι. Όμως όταν έχεις απέναντι τον Τρέι Γιανγκ δεν γίνεται να κοιμάσαι ήσυχος, να χαλαρώσεις γιατί ο... διαβολάκος μπορεί να τα φέρει όλα τούμπα.

Ο Γιανγκ θα παλέψει με τους συμπαίκτες να ανατρέψει μια δύσκολη κατάσταση και το Gazzetta γράφει για τον ηγέτη των «γερακιών» που είναι απίθανος στην postseason, προσπαθώντας να κουβαλήσει την ομάδα του.

Το... γαϊτανάκι στη σειρά με τους Νικς

Ο Γιανγκ ήταν αποφασισμένος στα φετινά playoffs και κόντρα στους Νικς, ο κόσμος της Νέας Υόρκης έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να τον μειώσει να του πειράξει το μυαλό.

Οι φίλαθλοι των Νικς έβριζαν τον ηγέτη των γερακιών στο Game 1, με τον ίδιο να παίρνει εκδίκηση και να δηλώνει πως: «Όλοι μου έλεγαν να πάω να γα@@θώ και ήθελα να το επαναλάβουν στο τέλος!».

Μετά το τέλος του ματς ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης τον κατηγόρησε για flopping, ενώ ακόμα είχαμεμια κίνηση που δεν έχει θέση στα γήπεδα, προστέθηκε στο Game 2 της σειράς.

Μετά το περιστατικό με το pop corn που δέχθηκε από φίλαθλο ο Ουέστμπρουκ στη Φιλαδέλφεια, ένας φίλαθλος των Νικς έφτυσε τον Γιανγκ τη στιγμή που ετοιμαζοταν να κάνει την επαναφορά, σε μια κίνηση που δεν τιμά κανέναν φίλαθλο. Και το πράγμα γίνεται ακόμα χειρότερα, αφού βρισκόμαστε σε μια εποχή που ο κορονοϊός έχει δημιουργήσει προβλήματα στις ζωές των ανθρώπων, ενώ κόσμος έχει χάσει τη ζωή του λόγω της πανδημίας.

Τις 2 προηγούμενες σεζόν η προβληματική θέση των Χοκς, δεν άφηνε τον Γιανγκ να πάρει τα εύσημα και τη... λάμψη που του άξιζε με τα μαγικά που έκανε στο παρκέ. Φέτος τα γεράκια έχουν βελτιώσει το ρόστερ τους με την προσθήκη των Ρόντο, Μπογκντάνοβιτς, Γκαλινάρι, αλλά και με την.. ανάπτυξη των Κόλινς, Χουέρτερ, Χάντερ και Ρέντις. Πάντως ο Σέρβος γύρισε πολύ άσχημα τον αστράγαλο του κόντρα στους Χορνετς και τα πράγματα δεν δείχνουν καλά.

Επιτέλους έχει βοήθεια

Η ομάδα παίζει όμορφο μπάσκετ και παρόλο που βρίσκεται στο 2-1 θα το παλέψει κόντρα στους Σίξερς. Τα προηγούμενα χρόνια ο Ice Trae ήταν απελπιστικά μόνος του, όμως φέτος δεν συμβαίνει αυτό. Οι Χοκς βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, έχουν αναβαθμίσει το ρόστερ και στοχεύουν να βγάλουν το... λάδι των Σίξερς.

Τις 2 προηγούμενες σεζόν η προβληματική θέση των Χοκς, δεν άφηνε τον Γιανγκ να πάρει τα εύσημα και τη... λάμψη που του άξιζε με τα μαγικά που έκανε στο παρκέ. Φέτος τα γεράκια έχουν βελτιώσει το ρόστερ τους με την προσθήκη των Ρόντο, Μπογκντάνοβιτς, Γκαλινάρι, αλλά και με την.. ανάπτυξη των Κόλινς, Χουέρτερ, Χάντερ και Ρέντις.

Ο Γιανγκ κάνει τα πάντα στην επίθεση και συμφέρει, ένα παιδί που η Ατλάντα θέλει να χτίσει πάνω του και να του δώσει την ευκαιρία με προσθήκες και κινήσεις, να παλέψει κάποτε για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.

Eξαιρετικός ντριμπλέρ, φοβερός χειρισμός στη μπάλα και σίγουρα ένας από τους κορυφαίους τριποντέρ της λίγκας. Από τους κορυφαίους και πιο έξυπνους πασέρ του μαγικού κόσμου. Δεν μπορείς να τον αφήνεις ούτε δευτερόλεπτο γιατί θα σε σκοτώσει. Είναι ταχύτατος και του αρέσει να πάει στο μπάσιμο και να τελειώνει όμορφα τη φάση με τα ζογκλερικά του. Η ποικιλια του στον επιθετικό τομέα, τον κάνουν δύσκολο στο μαρκάρισμα και του... κρύβουν το μειονέκτημα που έχει λόγω του ύψους του.

Απίθανος στα playoffs

ν

Ο Τρέι πραγματοποιεί απίθανη σεζόν και στο πιο δύσκολο σημείο, στα playoffs στέκεται στο ύψος της περίστασης. Στη σειρά με τους Νικς τον έβριζαν, τον έφτυναν, όμως εκείνος έδωσε τις απαντήσεις του στο γήπεδο. Τελείωσε τα ματς με μέσο όρο 29.2 πόντους και 9.8 ασίστ και έστειλε τους Νικς σπίτι του να δουν τη συνέχεια των playoffs από την τηλεόραση.

Κόντρα στους Σίξερς ξεκίνησε με 35άρα, οδηγώντας την Ατλάντα σε ένα μεγάλο break στο πρώτο παιχνίδι. Η Φιλαδέλφεια αντέδρασε και έχει φέρει τη σειρά στο 2-1 υπέρ της, αλλά ο Γιανγκ δεν θα... πέσει χωρίς να καταθέσει την ψυχή του πάνω στο παρκέ. Απέναντι στους Σίξερς μετρά μέχρι στιγμής 28 πόντους και 9.7 ασίστ με 35% τρίποντα, συνεχίζοντας τις παραστάσεις του. Μάλιστα έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία με 200 πόντους και 70 ασίστ στα πρώτα του 7 παιχνίδια των playoffs.

Η παρέα του Εμπίντ είναι καλύτερη ομάδα από τους Χοκς, έχει περισσότερες λύσεις, αλλά η τρέλα του Τρέι δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί χωρίς μυαλό από τους Σίξερς. Ο Γιανγκ ξέρει καλά να δημιουργεί προβλήματα στους αντιπάλους και θα το παλέψει για να πετύχουν οι Χοκς μια μεγάλη έκπληξη.

 

NBA Τελευταία Νέα