Αντετοκούνμπο: «Ανέλαβε δράση το ένστικτό μου» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Ανέλαβε δράση το ένστικτό μου» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Ανέλαβε δράση το ένστικτό μου» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στάθηκε στο γεγονός ότι οι αντίπαλοι των παίζουν από απόσταση, ενώ όσον αφορά την επιστροφή των Μιλγουόκι Μπακς στις νίκες μειώνοντας σε 2-1 τους Νετς, είπε ότι δεν έχει καμία απολύτως σημασία τα όσα είχαν προηγηθεί.

«Η νίκη είναι... νίκη. Το να χάσεις με 40 πόντους ή με έναν πόντο, είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα. Σήμερα μπορεί να μην σκοράραμε πολύ, αλλά η νίκη είναι αυτή που παίζει ρόλο. Αυτό θέλαμε. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και τώρα κοιτάμε το επόμενο. Δεν έχει σημασία αν κερδίζαμε με 30 πόντους διαφορά. Νικήσαμε και θα το γιορτάσουμε» ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο φορώντας φανέλα της... Παρι Σεντ Ζερμέν, ο οποίος συνέχισε:

«Προσωπικά μου αρέσει το γρήγορο τέμπο στο παιχνίδι. Τα ανοικτά τρίποντα, γενικά παιχνίδια με υψηλό σκορ. Όμως αυτή τη φορά ήταν ένα ματς με χαμηλό σκορ. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, πιο γρήγορα, πιο ενωμένα, να γυρίσουμε καλύτερα τη μπάλα και να επιστρέψουμε στα μεγάλα σκορ όπως συνηθίζουμε. Όμως νικήσαμε. Και κρατάω αυτό».

Στη συνέχεια είπε ότι «ήθελα να ξεκινήσω καλά και να είμαι επιθετικός στο παιχνίδι. Και στη συνέχεια το ένστικτό μου θα αναλάμβανε δράση» ενώ για το γεγονός ότι τον έπαιζαν από... απόσταση, είπε: «Ο προσωπικός μου αντίπαλος ήταν πολύ πίσω. Όμως πάντα είναι πολύ πίσω. Δεν θα σουτάρω όμως για να σουτάρω. Θα το κάνω όταν το νιώθω. Θέλω να είμαι επιθετικός να βρίσκομαι στη θέση μου και να βάζω μέσα και τους συμπαίκτες μου. Όμως η καλύτερη απόφαση για μένα είναι αυτή της στιγμής. Αν νιώσω ότι το έχω θα σουτάρω. Όμως όπως είπα το θέμα είναι να παίρνεις την καλύτερη απόφαση ανά πάσα στιγμή. Αν το ένστικτό μου, μου πει ότι αυτή είναι η καλύτερη απόφαση, θα ζήσω με αυτό. Είναι σαν να ξυπνάς το πρωί και το ένστικτό σου, σου λέει να πιείς καφέ. Είναι το ίδιο. Τι σου λέει το ένστικτό σου να κάνεις».

Για την προπόνησή του στο σουτ: «Περνάω πολύ ώρα. Δεν κρατάω ακριβώς πόσο. Όμως ξοδεύω πολύ ώρα πριν από την προπόνηση, μετά την προπόνηση, πριν από το ματς...»

 

NBA Τελευταία Νέα