Μιλγουόκι Μπακς: Κυνηγάνε στο σκορ τους Μπρούκλιν Νετς για 81 λεπτά!

Μιλγουόκι Μπακς: Κυνηγάνε στο σκορ τους Μπρούκλιν Νετς για 81 λεπτά!

bet365

Οι Μιλγουόκι Μπακς υπολείπονται δύο νικών στη σειρά με τους Μπρούκλιν Νετς, «κυνηγώντας» στο σκορ για 81 λεπτά στα δύο πρώτα ματς! Το αρνητικό ρεκόρ στις βολές!

Τα δύο πρώτα ματς, μοιάζουν με... λευκή πετσέτα. Άνευ όρων παράδοση. Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν στα δύο πρώτα της ημιτελικής σειράς με τους Μπρούκλιν Νετς και μετά από 96 αγωνιστικά λεπτά, έχουν προκύψει δύο εξαιρετικά σημαντικά στατιστικά στοιχεία.

Το πρώτο αναφέρει ότι η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο προηγήθηκε για τελευταία φορά 9 λεπτά πριν από τέλος της 2η περιόδου, στο Game 1 (42-41). Και από εκείνο το σημείο και έπειτα, μέχρι την κόρνα της λήξης στο Game 2, όχι μόνο δεν έχουν προηγηθεί ξανά, αλλά δεν έχουν καν ισοφαρίσει!

Την ίδια στιγμή, εντύπωση προκαλούν οι μόλις 5/7 βολές των Νετς στο Game 2. Tις πρώτες πέντε τις εκτέλεσε ο Κέβιν Ντουράντ με την συμπλήρωση σχεδόν 5 αγωνιστικών λεπτών (4/5). Και την επόμενη φορά που ένας παίκτης του Μπρούκλιν πήγε στη γραμμή ήταν 4.38 πριν το τέλος του αγώνα. Με τον Τζόνσον να σημειώνει 2/2, μετά από αντιαθλητικό φάουλ που καταλογίστηκε.

Κοινώς, πέρασαν 39 λεπτά ανάμεσα στις βολές των παικτών του Στιβ Νας! Με τους Μπακς να βλέπουν τη διαφορά να πηγαίνει από τους 6 στους 46 πόντους και να μην επιχειρούν, έστω, να... σπάσουν το παιχνίδι, στέλνοντας τους αντιπάλους τους στις ελεύθερες βολές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα