Κρις Πολ: Σχεδιάζει να αρνηθεί το opt-in των 44,4 εκατ. δολαρίων

Κρις Πολ: Σχεδιάζει να αρνηθεί το opt-in των 44,4 εκατ. δολαρίων

Κρις Πολ: Σχεδιάζει να αρνηθεί το opt-in των 44,4 εκατ. δολαρίων

bet365

Ο Κρις Πολ μπορεί να έχει την οψιόν της ανανέωσης στα χέρια του ωστόσο ενδέχεται να αρνηθεί να κάνει opt-in έναντι 44,4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τα λεφτά είναι πολλά. Πάρα πολλά για την ακρίβεια. Παρόλα αυτά ο Κρις Πολ σχεδιάζει να τους γυρίσει την πλάτη και να... ρισκάρει προκειμένου να διεκδικήσει ακόμα καλύτερο deal.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το Bleacher Report σχετικά με το μέλλον του έμπειρου πλέι μέικερ των Φοίνιξ Σανς. Ο Κρις Πολ μπορεί να κάνει opt-in στο συμβόλαιό του και να λάβει 44,4 εκατομμύρια δολάρια για την επόμενη σεζόν. Παρόλα αυτά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα το κάνει.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, σχεδιάζει να υπογράψει νέα πολυετής συμφωνία ώστε σε βάθος χρόνου να είναι πολύ πιο ωφελημένος από τα 44,4 εκατομμύρια δολάρια. Κάτι αντίστοιχο έκανε και ο Γκόρντον Χέιγουορντ, ο οποίος με τη σειρά του είχε υποφέρει από τραυματισμούς, αλλά κατάφερε να υπογράψει συμβόλαιο 120 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Χόρνετς.

Βέβαια είναι διαφορετικό να είσαι 36 ετών και τελείως διαφορετικό 31 ετών όπως ο Χέιγουορντ. Ο Πολ είχε φέτος κατά μέσο όρο 16,4 πόντους, 8,9 ασίστ και 4,5 ριμπάουντ, σουτάροντας με 50% εντός παιδιάς και 40% στα τρίποντα.

 

NBA Τελευταία Νέα