Ντουράντ: «Οι Ουόριορς δεν ήταν ομάδα που συνήθιζε να νικάει πριν πάω»

Νίκος Καρφής
Ντουράντ: «Οι Ουόριορς δεν ήταν ομάδα που συνήθιζε να νικάει πριν πάω»

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ στάθηκε στις σκέψεις που έκανε πριν γίνει μέλος των Ουόριορς το 2016, με τους οποίους κατέκτησε 2 πρωταθλήματα.

Με τους Ουόριορς πήρε 2 σερί πρωταθλήματα το 2017 και το 2018 ο Κέβιν Ντουράντ, ενώ οι τραυματισμοί (KD και Τόμπσον)... λύγισαν την ομάδα που έχασε από τους Ράπτορς το 2019.

Πριν πάει στο Γκόλντεν Στέιτ οι... πολεμιστές πανηγύρισαν το πρωτάθλημα του 2015 και έχασαν στους τελικούς του 2016 από τους Καβς.

Ο Ντουράντ μίλησε στο Million Dollaz Worth, για την απόφαση που είχε πάρει τότε να φύγει από τους Θάντερ (είχε σηκώσει τεράστιες αντιδράσεις, αφού έχασε από εκείνους στα playoffs του 2016) το καλοκαίρι του 2016 και να πάει στους Ουόριορς, λέγοντας πως πριν από εκείνον δεν ήταν ένας οργανισμός που δεν νικούσε.

«Οι Ουόριορς δεν ήταν ένας οργανισμός νικητής. Όταν ήμουν στη λίγκα, κανείς δεν τους συμπαθούσε. Ήταν σαν αουτσάιντερ για μένα. Δεν κοιτάζω τι έγινε τα 5 τελευταία χρόνια. Πριν ποτέ δεν ήταν συχνοί νικητές του ΝΒΑ. Ήταν αουτσάιντερ για μένα. Αυτό μου άρεσε. Ένιωθα πως έπρεπε να πάω. Όχι στο LA και τη Νέα Υόρκη. Μου έδωσαν την εμπειρία που ήθελα. Θέλαμε να κάνουμε 16 νίκες σε κάθε σεζόν στα playoffs. Θέλω αυτό το συναίσθημα πάλι. Το κάναμε τρεις φορές. Ήμασταν σε υψηλό επίπεδο τρεις φορές. Αυτό ψάχνω στο ΝΒΑ, ένα σερί σαν αυτό», ανέφερε o σταρ των Νετς.

 

NBA Τελευταία Νέα