Ντένις Σρούντερ: Κανονικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Γερμανίας

Ντένις Σρούντερ: Κανονικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Γερμανίας

Ντένις Σρούντερ: Κανονικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Γερμανίας

bet365

Ο Ντένις Σρούντερ θα ενισχύσει κανονικά την εθνική ομάδα της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που είπε και ο ίδιος.

Ο Γερμανός γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς θα δώσει το «παρών» στα παρκέ της Ασίας προκειμένου να βοηθήσει την Γερμανία να διακριθεί (και) στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μετά την εξαιρετική πορεία στο πρόσφατο Eurobasket με αποκορύφωμα τη νίκη στο νοκ-άουτ παιχνίδι με την Ελλάδα, το οποίο της άνοιξε τον δρόμο για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου: «Σίγουρα θέλω να παίξω. Ανυπομονώ να γράψουμε και πάλι ιστορία το ερχόμενο καλοκαίρι. Είμαι έτοιμος!» ήταν τα λόγια του Σρούντερ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν είχε 12.6 πόντους, 4.5 ασίστ και 2.5 ριμπάουντ.

«Θα πάρω δύο εβδομάδες άδεια για να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου. Θυσιάζουν τόσα πολλά μένα. Η γυναίκα μου κάνει τα πάντα ώστε να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο του παιχνιδιού μου. Μετά θα πάω στη Γερμανία για να δω και τους φίλους μου. Μερικές εβδομάδες αργότερα ξεκινά το προπονητικό καμπ για το Παγκόσμιο Κύπελλο» συνέχισε ο Σρούντερ.

Η Γερμανία βρίσκεται στον όμιλο της Οκινάουα μαζί με την Φινλανδία, την Αυστραλία και την Ιαπωνία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα