Εμπίντ: Δεν παίζει με τη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ανοιχτό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Τζοέλ Εμπίντ οδηγεί εκ του ασφαλούς τους Σίξερς

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γαλλίας, Βενσάν Κολέ ξεκαθάρισε ότι ο Τζοέλ Εμπίντ δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τους «bleus», δίχως όμως να αποκλείει την προοπτική των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Τζοέλ Εμπίντ απέκτησε γαλλική υπηκοότητα τον Ιούλιο του 2022 κι έτσι έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί με την Εθνική Γαλλίας που παρεμπιπτόντως, κληρώθηκε στο Group H του Παγκοσμίου Κυπέλλου μαζί με τον Καναδά, τη Λετονία και τον Λίβανο.

Πάντως ο ομοσπονδιακος προπονητής των «bleus», Βενσάν Κολέ εξήγησε ότι δεν υπολογίζει τον Εμπίντ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που μπορεί να συμβεί την επόμενη χρονιά στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα φιλοξενήσει η Γαλλία.

«Ο Τζοέλ Εμπίντ δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή του όμως φαίνεται δύσκολο να παίξει (σ.σ. με την Εθνική Γαλλίας) στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν αποκλείει την πιθανότητα να είναι μαζί μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες την επόμενη χρονιά. Επίσης παντρεύεται και ο γάμος του συμπίπτει με την περίοδο της προετοιμασίας. Δεν θα παίξει αυτό το καλοκαίρι και έχει περισσότερο χρόνο για να αποφασίσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Εμπίντ μετράει φέτος 33.1 πόντους, 10.2 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ με τους Σίξερς που έχουν μπροστά τους τις αναμετρήσεις με τους Σέλτικς στα ημιτελικά της Ανατολής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα