Παγκόσμιο Κύπελλο: Με Σκόλα και Νοβίτσκι η κλήρωση

Παγκόσμιο Κύπελλο: Με Σκόλα και Νοβίτσκι η κλήρωση

Newsroom
Παγκόσμιο Κύπελλο: Με Σκόλα και Νοβίτσκι η κλήρωση
Στις 29 Απρίλη θα διεξαχθεί η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την παρουσία των Λουίς Σκόλα και Ντιρκ Νοβίτσκι.

Η ημέρα της κλήρωσης για το κορυφαίο γεγονός μπάσκετ την 4ετίας, του Παγκοσμίου Κυπέλλου (θα συμμετέχει και η Εθνική μας ομάδα που πήρε την πρόκριση από τα προκριματικά) πλησιάζει. Στις 29 Απριλίου, στις 14.30 ώρα Ελλάδας, οι 32 ομάδες που θα συγκεντρωθούν στο μεγάλο ραντεβού, θα μπουν στην κληρωτίδα για να μάθουν το μονοπάτι που θα πρέπει να ακολουθήσουν για την επιτυχία, όπως η κάθε μία από αυτές την ορίζει.

Παρών επί της σκηνής θα είναι ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ, Λουίς Σκόλα, πρεσβευτής της διοργάνωσης σε ολόκληρη την υφήλιο, αλλά και ο σπουδαίος Ντιρκ Νοβίτσκι, μέλος του κεντρικού γραφείου της FIBA.

Επίσημοι προσκεκλημένοι που θα βρεθούν σε κεντρικό πλάνο και θα διασκεδάσουν τους παριστάμενους αλλά και τους χιλιάδες φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν την κλήρωση από την τηλεόραση, ή διαδικτυακά, είναι:

  • Η περίφημη και πολλάκις πλατινένια ράπερ Saweetie, τραγουδίστρια, ηθοποιός και φιλάνθρωπος. Σε μία σημαντική στιγμή για την ίδια, θα είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί στις Φιλιππίνες, από τις οποίες προέρχεται η μητέρα της.
  • Η Τζερόνιμο, που θεωρείται από τις επιδραστικές φιγούρες της Ασίας, έχοντας τιμηθεί με FΑΜΑS Golden Artist Award και World Music Award.
  • O Μπίλι Κρόφορντ, ένας αμερικανοφιλιππινέζος τραγουδιστής και ηθοποιός γνωστός για την βελούδινη R&B μουσική του και τους ποπ ρυθμούς του.

Επίσης, παρόντες στην εκδήλωση θα είναι:

  • Η Βασίλισσα της Ομορφιάς, Καρολίνα Γκρέι που το 2018 κατέκτησε τον τίτλο Μiss Universe και πλέον κάνει καριέρα ως τραγουδίστρια και μοντέλο.
  • Η ΛΑ Τενόριο, που ήταν μέλος της εθνικής ομάδας των Φιλιππίνων.
  • Η θρυλική για το γιαπωνέζικο μπάσκετ Τακεχίκο Ορίμο που αγωνίστηκε σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα
  • Ο διάσημος Ινδονήσιος παρουσιαστής, Ράφι Αχμάντ.

Η κλήρωση θα μεταδοθεί ζωντανά σε πολλές χώρες και φυσικά θα υπάρχει πρόσβαση διαδικτυακά, μέσω του επίσημου καναλιού της FIBA στο YouTube. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ιδιαίτερα στις Φιλιππίνες, θα προβληθεί σε prime time τηλεοπτική ζώνη από το ONE Sports.