Σλοβενία: Με Ντόντσιτς στο Παγκόσμιο του 2023

Νίκος Καρφής
Σλοβενία: Με Ντόντσιτς στο Παγκόσμιο του 2023
O Λούκα Ντόντσιτς θα ενισχύσει την προσπάθεια της Σλοβενίας στο Παγκόσμιο του 2023.

Λατρεύει τη χώρα του και την Εθνική ομάδα της πατρίδας του και το δείχνει με κάθε τρόπο ο Λούκα Ντόντσιτς. Ο Luka Magic θα παίξει κανονικά στο Παγκόσμιο του 2023 με τη Σλοβενία.

Βρισκόμαστε μακριά ακόμα από το τζάμπολ της διοργάνωσης, ωστόσο η συμμετοχή του σταρ των Μάβερικς θεωρείται σίγουρη, για κάτι που ενημέρωσε και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της Σλοβενίας, Ματέι Έργιαβετς.

«Ο Λούκα επιβεβαίωσε την συμμετοχή του αμέσως μετά το παιχνίδι κόντρα Γερμανία, όταν τσεκάραμε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο. Για να είμαι ειλικρινής, ήμασταν 99% σίγουροι μετά το ματς κόντρα στο Ισραήλ. Εάν ο Λούκα είναι υγιής δεν υπάρχει κανένας φόβος», ήταν τα λόγια του.

Το 2017 πανηγύρισε το χρυσό με τη Σλοβενία στο Eurobasket, ενώ στο τελευταίο Eurobasket αποκλείστηκε από τους Πολωνούς, χάνοντας την ευκαιρία να προσθέσει άλλο ένα μετάλλιο στη συλλογή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.