Σούπερ τουρνουά με Team USA, Ισπανία και Ντόντσιτς σε γήπεδο ποδοσφαίρου!

Σούπερ τουρνουά με Team USA, Ισπανία και Ντόντσιτς σε γήπεδο ποδοσφαίρου!
Η ισπανική ομοσπονδία μπάσκετ βρίσκεται σε επαφές με την αντίστοιχη των ΗΠΑ και της Σλοβενίας σχετικά με τη διεξαγωγή ενός τουρνουά προετοιμασίας στο στάδιο Λα Καρτούχα της Σεβίλλης που θα προσαρμοστεί για της ανάγκες της διοργάνωσης πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Η ηλεκτρονική έκδοση της AS αποκάλυψε πως η ισπανική ομοσπονδία (FEB) θέλει να διοργανώσει ένα σούπερ τουρνουά προετοιμασίας πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 με τη συμμετοχή της Team USA και της Σλοβενίας.

Εφόσον, λοιπόν υλοποιηθεί το συγκεκριμένο πλάνο, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ισπανία, η Team USA και η τελευταία πρωταθλήτρια Ευρώπης Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς με το τεράστιο impact στη χώρα της Ιβηρικής θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο στάδιο Λα Καρτούχα χωρητικότητας 22.121 θέσεων.

Πρόκειται για ένα στάδιο πολλαπλών χρήσεων που βρίσκεται στη Σεβίλλη και θα γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις για να φιλοξενήσει το σπουδαίο event.

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ, οι συζητήσεις με τη Σλοβενία βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο ενώ το ζήτημα με τις ΗΠΑ έχει να κάνει με τις ημερομηνίες που είναι διαθέσιμες. Εξάλλου, η Ισπανία ταξίδεψε τα προηγούμενα χρόνια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να συμμετάσχει σε αντίστοιχα τουρνουά προετοιμασίας στο Άναχαϊμ και το Λας Βέγκας.