Εφές - Καρσίγιακα 81-77: Ο σούπερ Λάρκιν την έστειλε στον τελικό

Newsroom
Εφές - Καρσίγιακα 81-77: Ο σούπερ Λάρκιν την έστειλε στον τελικό

bet365

Η Αναντολού Εφές είχε τον Σέιν Λάρκιν σε εξαιρετική μέρα και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη απέναντι στην Καρσίγιακα με 81-77 και στην πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας.

Την επιστροφή στις κατακτήσεις του Κυπέλλου Τουρκίας θα διεκδικήσει η Αναντολού Εφές στον φετινό τελικό.

Η ομάδα του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς επικράτησε της Καρσίγιακα στον ημιτελικό του θεσμού με 81-77 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, εκεί όπου θα περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Φενέρμπαχτσε-Μπεσίκτας (16/2, 20:00).

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα δεν ήταν άλλος από τον Σέιν Λάρκιν ο οποίος πραγματοποίησε ολοκληρωτική εμφάνιση και ήταν εκείνος που πήρε από το χέρι την ομάδα του έως και την τελική επικράτηση. Συγκεκριμένα ο Αμερικανός γκαρντ τελείωσε το παιχνίδι έχοντας 23 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ. O Πλάις πρόσθεσε άλλους 16 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ «διψήφιοι» ήταν επίσης οι Γκάζι (10π.) και Κλάιμπερν (10π.)

Για την Καρσίγιακα, ο Έρικ ΜακΚόλουμ πέτυχε 20 πόντους, ενώ είχε επίσης 7 ασίστ και 3 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα