Επίθεση Μπούρσασπορ σε Αλιμπίγεβιτς: «Έφαγε ψωμί στην ομάδα και έκανε αηδιαστικές χειρονομίες» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Αλιμπίγεβιτς

bet365

«Μέτωπο» έχει ανοίξει μεταξύ της Μπούρσασπορ και του πρώην προπονητή της ομάδας, Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα Μπεσίκτας - Μπούρσασπορ όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν εύκολα με 88-59, ο Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς προχώρησε σε ακατάλληλες χειρονομίες προς τον πάγκο της πρώην ομάδας του, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών!

Συγκεκριμένα αμέσως μετά το τέλος η Μπούρσασπορ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξηγούσε ότι θα προσφύγει νομικά κατά του Αλιμπίγεβιτς, επικρίνοντας τον πρώην προπονητή της ομάδας -την οποία είχε οδηγήσει έως και τον τελικό του Eurocup τη σεζόν 2021-220- για «αχάριστη» συμπεριφορά. Η αποχώρησή του δεν ήταν και τόσο... βελούδινη καθώς στην Μπεσίκτας βρέθηκε τόσο ο GM της Μπούρσασπορ όσο και ο Αμερικανός γκαρντ, Ντέρεκ Νίνταμ. Κάτι που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση των φιλάθλων.

Μάλιστα δεν είχαν λείψει και τα επεισόδια από το ματς του α' γύρου καθώς υπήρχαν αψιμαχίες μεταξύ των οπαδών της Μπούρσασπορ και της Μπεσίκτας, με τον Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς να είχε μπει στο μάτι του Κυκλώνα από την πρώην ομάδα του. Ο ίδιος «απάντησε» με... διάφορες χειρονομίες, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της πάλαι ποτέ ομάδας του.

«Παρατηρήθηκαν ακατάλληλες χειρονομίες του Σέρβου προπονητή, Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς, ο οποίος έφτασε στο σημείο που είναι τώρα τρώγοντας ψωμί στην πόλης της Προύσας και της Μπούρσασπορ για 2,5 χρόνια, Στην πραγματικότητα πιστεύουμε ότι δεν το έκανε μόνο στον σύλλογο της Μπούρσασπορ, αλλά στους Τούρκους και τον τουρκικό αθλητισμό. Συνέχεια έχει σκάνδαλα και προβλήματα με αθλητές και προπονητές» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Μπούρσασπορ και κατέληγε:

«Ο σύλλογός μας θα κινήσει όλες τις νομικές διαδικασίες εναντίον του ατόμου που διέπραξε αυτή την αηδία.»

Δείτε το βίντεο με τις χειρονομίες του Αλιμπίγεβιτς

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα