Το «δεν έχει τελειώσει» του ΜακΚόλουμ και το «τελείωσε» με... Βινς Καρτερ του Κλάιμπερν

Γιώργος Κούβαρης
Το «δεν έχει τελειώσει» του ΜακΚόλουμ και το «τελείωσε» με... Βινς Καρτερ του Κλάιμπερν

bet365

Η Καρσίγιακα υποδέχεται την Αναντολού Εφές (17/6, 18:00) στον 3ο τελικό του πρωταθλήματος Τουρκίας και έδωσαν... ρεσιτάλ στο twitter οι Έρικ ΜακΚόλουμ και Κλάιμπερν.

Τα πάντα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση της Καρσίγιακα στο twitter αναφορικά με το Game 3 των τελικών του πρωταθλήματος Τουρκίας.

Η Εφές βρίσκεται στο 2-0 και μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου αλλά ο Έρικ ΜακΚόλουμ έκανε retweet μια ανάρτηση της ομάδας του γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλωσορίσατε στην ζούγκλα. Δεν έχει τελειώσει ακόμα». Ο αντίπαλός του αλλά συνάμα και καλός του φίλος, Γουίλ Κλάιμπερν ο οποίος τραυματίστηκε και δεν θα δώσει το «παρών» έσπευσε να του απαντήσει στο twitter.

Πώς; Χρησιμοποίησε το γνωστό gif από το διαγωνισμό καρφωμάτων στο ΝΒΑ, όταν ο Βινς Κάρτερ με μια κίνηση των χεριών του έλεγε: «It's Over!».

Αμέσως ο ΜακΚόλουμ έδωσε τη δική του απάντηση και χαριτολογώντας ανέφερε: «Ορίστε, ξεκίνησες. Σου αρέσει να είσαι ο κακός. Χαχα. Ελπίζω το γόνατό σου να είναι καλά αδερφέ μου» με τον Κλάιμπερν να εξηγεί: «Εντάξει λάθος. Βαριέμαι».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα