Αταμάν: «Όλοι μας κορόιδευαν και έλεγαν ότι η Εφές θα πάει διακοπές μετά τους 42 πόντους» (vid)

Αταμάν: «Όλοι μας κορόιδευαν και έλεγαν ότι η Εφές θα πάει διακοπές μετά τους 42 πόντους» (vid)

Οι δηλώσεις του Αταμάν

bet365

Η Αναντολού Εφές πήρε τη πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε στους τελικούς του πρωταθλήματος Τουρκίας και «απάντησε» στα όσα έλεγαν για την ομάδα του μετά το Game 1.

Όπως είναι γνωστό η Φενέρμπαχτσε είχε σημειώσει εμφατική νίκη απέναντι στην Εφές στο πρώτο ματς της σειράς κερδίζοντας με 108-66 για το 1-0 στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Τουρκίας.

Όμως η συνέχεια έμελλε να ήταν τελείως διαφορετική. Η Αναντολού του Εργκίν Αταμάν σημείωσε τρεις νίκες στην σειρά και πραγματοποιώντας την ολική ανατροπή πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς όπου περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Τουρκ Τέλεκομ-Καρσίγιακα (1-2).

Μετά το τέλος ο Τούρκος τεχνικός στάθηκε στα όσα είχαν ακουστεί μετά το +42 της Φενέρ στο Game 1: «Η Φενερμπαχτσέ είναι μια μεγάλη ομάδα της EuroLeague. Όμως οι παίκτες μας έδειξαν εξαιρετικό χαρακτήρα. Όλοι μας κορόιδευαν μετά από τους 42 πόντους και έλεγαν ότι η Αναντολού Εφές τελείωσε. Ότι η Αναντολού Εφές είναι σε διακοπές. Δεν μπορούν όλοι να το κάνουν αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα