Ράντονιτς: Οι Τούρκοι τον στέλνουν στην Μπεσίκτας

Ράντονιτς: Οι Τούρκοι τον στέλνουν στην Μπεσίκτας

bet365

Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, ο Ντέγιαν Ράντονιτς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για την τεχνική ηγεσία της Μπεσίκτας.

Η αλήθεια είναι ότι το πέρασμα του Ντέγιαν Ράντονιτς από τον πάγκο του Παναθηναϊκού δεν ήταν πετυχημένο.

Τον περασμένο Φεβρουάριο και δη μετά το Final Eight του Κυπέλλου στην Κρήτη, ο Μαυροβούνιος τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «πρασίνων» και έκτοτε παραμένει χωρίς ομάδας. Σύμφωνα ωστόσο με τους Τούρκους δεν αποκλείεται η επόμενη χρονιά να τον βρει στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως ανέφεραν τουρκικά δημοσιεύματα, ο Ράντονιτς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Μπεσίκτας, μαζί με τον Γιούρι Ζντοβτς και τον Σελτσούκ Ερνάκ. Η τουρκική ομάδα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και έσωσε... οριακά τη χρονιά παραμένοντας στην μεγάλη κατηγορία. Μάλιστα χρειάστηκε να προβεί και σε αντικατάσταση προπονητή μεσούσης της σεζόν καθώς τη θέση του Αχμέντ Καντεμίρ είχε πάρει ο τεχνικός της εθνικής Πολωνίας, Ιγκόρ Μίλιτσιτς. Παρόλα αυτά δεν θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα