Μερκεζεφέντι - Αναντολού Εφές 71-94: Στο ρελαντί με την επιστροφή του Ντάνστον, τα ζευγάρια των play-offs

Μερκεζεφέντι - Αναντολού Εφές 71-94: Στο ρελαντί με την επιστροφή του Ντάνστον, τα ζευγάρια των play-offs

Στο ρελαντί η Εφές

bet365

Η Αναντολού Εφές έκλεισε νικηφόρα την κανονική περίοδο στο πρωτάθλημα Τουρκίας, καθώς επικράτησε της Μερκεζεφέντι εκτός έδρας (71-94), σ' ένα ματς που επέστρεψε ο Ντάνστον. Εκτός ο Ρογκαβόπουλος.

Μπορεί να απομένει το ματς της Φενέρμπαχτσε με την Μπούρσασπορ ωστόσο σχηματίστηκαν ήδη τα «ζευγάρια» των φετινών play-offs στο πρωτάθλημα Τουρκίας.

Η Αναντολού Εφές επικράτησε εύκολα της Μερκεζεφέντι εκτός έδρας και τερμάτισε στην 3η θέση της κανονικής περιόδου αντιμετωπίζοντας στην postseason την Νταρουσάφακα.

Σε αυτό το ματς επέστρεψε στην ενεργό δράση ο Μπράιαντ Ντάνστον μετά το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο, ο οποίος -μάλιστα- αγωνίστηκε 21 λεπτά έχοντας 7 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τουντσέρ με 21 πόντους και 5 ασίστ, ενώ ακολούθησαν οι Μπομπουά (13π., 3/7τρ.), Μπράιαντ (12π., 7ριμπ., 5ασ.), Αρνά (12π.), Λάρκιν (10π.)

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 33-47, 50-72, 71-94

Τα play-offs του τουρκικού πρωταθλήματος

Τουρκ Τέλεκομ (1) - Γαλατασαράι (8)

Φενέρμπαχτσε (2) - Τόφας (7)

Αναντολού Εφές (3) - Νταρουσάφακα (6)

Καρσίγιακα (4) - Μπούρσασπορ (5)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα