Αταμάν: «Φέτος την Εφές την έχει φάει το... κακό μάτι»

Αταμάν: «Φέτος την Εφές την έχει φάει το... κακό μάτι»

Newsroom
Γκόρντον: «Ο Αταμάν είναι καλός προπονητής αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό»

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στις αναποδιές που έχουν σημαδέψει την εφετινή πορεία της Αναντολού Εφές, κάνοντας ειδική αναφορά στις περιπτώσεις των Μπράιαντ Ντάνστον και Κρις Σίνγκλετον.

Η Αναντολού Εφές πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γκαζιαντέπ και ακολούθως, ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στα προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Μπράιαντ Ντάνστον τραυματίστηκε από κοντέινερ που κουβαλούσε μια νταλίκα, το οποίο έπεσε πάνω στο αμάξι του ενώ ο Κρις Σίνγκλετον υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής.

«Η παρουσία του Μπράιαντ Ντάνστον δίπλα από τον πάγκο έδωσε ψυχολογική ώθηση στην ομάδα. Ευτυχώς, ο Ντάνστον επιβίωσε από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, όπου ακόμη έχει θραύσματα στα χέρια του, αλλά είναι σε καλή σωματική κατάσταση. Προσπαθεί να ξεπεράσει ψυχολογικά το ατύχημα» εξήγησε ο Αταμάν.

Και πρόσθεσε: «Από την άλλη, ο Σίνγκλετον μάς τρόμαξε πολύ. Ευτυχώς, οι εξετάσεις του έδειξαν ότι δεν υπέστη έμφραγμα, αλλά έπαθε μία περικαρδίτιδα. Σήμερα πήρε εξιτήριο, αλλά δεν θα είναι σε θέση να μας βοηθήσει για καιρό. Οι γιατροί έχουν πει ότι θα χρειαστεί περίπου έναν μήνα και θα δούμε εάν θα είναι έτοιμος στους τελικούς του πρωταθλήματος, εφόσον προκριθούμε.

Φέτος την ομάδα την έχει φάει το… κακό το μάτι. Δεν πιστεύω πολύ σ’ αυτά, αλλά είχαμε πολλές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ας μας βοηθήσει ο Θεός. Αυτή την στιγμή, οι υπόλοιποι παίκτες μας είναι υγιείς. Ελπίζουμε αυτές να ήταν οι τελευταίες ατυχίες».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα