Μπαχτσεσεχίρ: Ντέκερ ο αντί-Μπέντιλ

Ευαγγελος Στελλάκης
Μπαχτσεσεχίρ: Ντέκερ ο αντί-Μπέντιλ

bet365

Ο Σαμ Ντέκερ είναι ελεύθερος καθώς αποτελεί παρελθόν από τους Τορόντο Ράπτορς εδώ και λίγο καιρό κι αναμένεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μπεν Μπέντιλ στο ρόστερ της Μπαχτσεσεχίρ.

Η απώλεια του Μπεν Μπέντιλ που ανήκει πλέον στην Αρμάνι Μιλάνο ήταν βαρύνουσας σημασίας για την Μπαχτσεσεχίρ, η οποία πάντως κινήθηκε γρήγορα για να κλείσει το κενό.

Όπως μετέδωσε το Sportando, ο εκλεκτός της τουρκικής ομάδας είναι ο πρώην παίκτης των Τορόντο Ράπτορς, Σαμ Ντέκερ. Οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε οριστική συμφωνία για συνεργασία ως το φινάλε της τρέχουσας σεζόν, τη στιγμή που το τουρκικό πρωτάθλημα είναι οικείο στον Αμερικανό φόργουορντ, καθώς πέρσι αγωνιζόταν στην Τουρκ Τέλεκομ.

Ο 27χρονος παίκτης εμφανίστηκε σε μόλις ένα παιχνίδι των Ράπτορς φέτος κι αναμενόμενα κόπηκε (και για οικονομικούς λόγους) από το ρόστερ τους, πριν από 25 μέρες.

Πλέον ετοιμάζεται για την τρίτη του θητεία στην Γηραιά Ήπειρο (τη σεζόν 19-20 είχε περάσει κι από την Λοκομοτίβ Κουμπάν), όπου θα αποκτήσει ξανά μεγάλο κι ουσιαστικό ρόλο. 18 μήνες πριν, μάλιστα, είχε υπάρξει κι ένα αμυδρό... φλερτ με τον Παναθηναϊκό.

@Photo credits: FIBA
 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα