Τέιλορ: Ο Κουρτινάιτις αποκάλυψε πως είχε πρόταση από την Μπαρτσελόνα

Τέιλορ: Ο Κουρτινάιτις αποκάλυψε πως είχε πρόταση από την Μπαρτσελόνα

Δημήτρης Οικονόμου
Τέιλορ: Ο Κουρτινάιτις αποκάλυψε πως είχε πρόταση από την Μπαρτσελόνα

bet365

Κάτοικος Λιθουανίας και παίκτης της Γουλβς πλέον ο Τζέφρι Τέιλορ, όμως με κρούση από την Μπαρτσελόνα το διάστημα που πέρασε μετά τη φυγή του από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τζέφρι Τέιλορ βρήκε νέα μπασκετική στέγη στη Λιθουανία και τη Γουλβς, με τον Ρίμας Κουρτινάιτις να αποκαλύπτει πως ο Σουηδός είχε πρόταση από ομάδα της EuroLeague.

Συγκεκριμένα από την Μπαρτσελόνα, που θέλησε να κάνει δικό της των πρώην γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης. «Από όσο έχω ακούσει ο Τέιλορ είχε πρόταση από την Μπαρτσελόνα, αλλά γνωρίζεται πόσο δύσκολο είναι μερικές φορές να πας από τη Ρεάλ εκεί και το αντίθετο, σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο».

Ο 33χρονος φόργουορντ πέρασε σχεδόν μία ολόκληρη μπασκετική ζωή, από το 2015 έως το 2022 στη Μαδρίτη, με τον Κουρτινάιτις να τονίζει την επίδραση του Καουκένας στη μεταγραφή του. «Είχε προτάσεις και από την Τουρκία. Ο Καουκένας έπαιξε σημαντικό ρόλο. Είχαν παίξει μαζί με τον Τέιλορ στο παρελθόν», ήταν τα λόγια του Λιθουανού κόουτς, που σίγουρα έχει προσθέσει εμπειρία, πέραν από ποιότητα στην ομάδα του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Τελευταία Νέα