Ζάλγκιρις - Σιαουλιάι 85-70: Ολοταχώς για sweep και τρίτη θέση

Ζάλγκιρις - Σιαουλιάι 85-70: Ολοταχώς για sweep και τρίτη θέση

Ζάλγκιρις - Σιαουλιάι 85-70: Ολοταχώς για sweep και τρίτη θέση

bet365

Η Ζάλγκιρις επικράτησε με 85-70 της Σιαουλιάι στο πλαίσιο των μικρών τελικών της LKL κι έφτασε στο 3-0, απέχοντας πια μια νίκη από την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Αποθέωση για Γιανκούνας.

Στο -πιθανότατα- τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του Παούλιους Γιανκούνας στο Κάουνας, η Ζάλγκιρις νίκησε με διαφορά 15 πόντων τη Σιαουλιάι στους μικρούς τελικούς της LKL.

Ο αρχηγός της Ζάλγκιρις αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας, έχοντας στο ενεργητικό του 4 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Κατά τα λοιπά, «πράσινοι» χρειάζονται μια ακόμη νίκη, προκειμένου να φτάσουν στην κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Μπλάζεβιτς με 15 πόντους συν 4 ριμπάουντ, ενώ 13 πόντους σημείωσε ο Κάβανο. Νίμπο και Μινιότας είχαν από 11 πόντους έκαστος.

Σε ο,τι αφορά τους φιλοξενούμενους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Σαμπέτσκις με 13 πόντους, 12 πρόσθεσε ο Βάρνας, ενώ από 10 είχαν οι Ουρμπούτις και Μπάσλικ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-15, 51-35, 65-53, 85-70.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Τελευταία Νέα