Ζάλγκιρις - Λιετκαμπέλις: Διπλός Καλαϊτζάκης και προβάδισμα στους ημιτελικούς

Ζάλγκιρις - Λιετκαμπέλις: Διπλός Καλαϊτζάκης και προβάδισμα στους ημιτελικούς

bet365

Μετά από ένα κυριαρχικό δεύτερο ημίχρονο και τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να σκοράρει 18 πόντους, η Λιετκαμπέλις επικράτησε της Ζάλγκιρις και πήρε προβάδισμα με 2-1 στη σειρά των ημιτελικών.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης έβαλα ξανά την υπογραφή του στο παιχνίδι της Λιετκαμπέλις, με την ομάδα του να επικρατεί με 69-73 στην έδρα της Ζάλγκιρις και να παίρνει το προβάδισμα στη σειρά με 2-1. Πλέον χρειάζεται ακόμα μία νίκη για την πρόκριση στα τελικά της LKL, με το άγχος να είναι στο Κάουνας.

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν στόχο τη νίκη και επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, ήταν οι πρωταγωνιστές στο δεύτερο ημίχρονο και έφυγαν με το θετικό αποτέλεσμα. Ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ ήταν για άλλη μία φορά κομβικός για την ομάδα του συνεχίζοντας τις «διπλές» καταστάσεις στην στατιστική του. Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μέτρησε 18 πόντους, με 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη πατώντας στο παρκέ για 29:42. Ακολούθησε ο Ορελικ με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα και ο Γκιεντράιτις με 14 πόντους και 5 ασίστ.

Για την Ζάλγκιρις που κινδυνεύει με αποκλεισμό, μοναδικοί που πέρασαν το «φράγμα» των 10 πόντων ήταν ο Στρέλνιεκς (15π.) και ο Λεκαβίτσιους (11π.) χωρίς να... ολοκληρώσουν την δουλειά για την ομάδα τους.

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 43-32, 53-48, 69-73

]

π

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Τελευταία Νέα