Μεσίνα: «Ο Νέιπιερ άφησε χρήματα για να επιστρέψει στην Αρμάνι»

Μεσίνα: «Ο Νέιπιερ άφησε χρήματα για να επιστρέψει στην Αρμάνι»

Newsroom
.

bet365

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ γύρισε στο Μιλάνο για τη δεύτερη θητεία του στην Αρμάνι και ο Έτορε Μεσίνα αναφέρθηκε στις συνθήκες της επιστροφής του πρώην γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ ολοκλήρωσε πρόωρα την παρουσία του στον Ερυθρό Αστέρα και επέστρεψε στην Ιταλία για λογαριασμό της Αρμάνι Μιλάνο, κάνοντας το ντεμπούτο του στην πρόσφατη νίκη επί της Κρεμόνα.

O 32χρονος γκαρντ μέτρησε φέτος 9.8 πόντους, 2.3 ασίστ, 1.7 ριμπάουντ και 1.3 κλεψίματα μ.ό. σε 12 συμμετοχές στη EuroLeague με τον Ερυθρό Αστέρα, τις επτά ως starter, αλλάζοντας παραστάσεις και επιστρέφοντας στο Mediolanum Forum.

«Ο Νέιπιερ άφησε χρήματα για να επιστρέψει στην Αρμάνι» εξήγησε ο Έτορε Μεσίνα. Και πρόσθεσε: «Για αυτό του είμαστε ευγνώμονες. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Ερυθρό Αστέρα για τη στάση του κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας».

Παρεμπιπτόντως, το συμβόλαιο του Σαμπάζ Νέιπιερ με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν στα δυο εκατομμύρια ετησίως. Η Αρμάνι συνεχίζει από τη 14η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 6-10 και πλέον υποδέχεται την Μπασκόνια (28/10, 21:30) για την 17η αγωνιστική της EuroLeague.

@Photo credits: Olimpia Milano Facebook
 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα