Νάπολι - Αρμάνι 77-68: Πρώτη ήττα κόντρα στους ασταμάτητους Ναπολιτάνους

Νάπολι - Αρμάνι 77-68: Πρώτη ήττα κόντρα στους ασταμάτητους Ναπολιτάνους

Νίκος Καρφής
Ο Μίροτιτς

bet365

Η Αρμάνι γνώρισε την πρώτη της ήττα (77-68) στην Ιταλία απέναντι στην Νάπολι που πήγε στο 2-0.

Δεν τα κατάφερε η Αρμάνι στην δεύτερη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Η ομάδα από το Μιλάνο που αγωνίζεται και στη Euroleague για άλλη μια σεζόν, ηττήθηκε από τη Νάπολι με 77-68. Η ομάδα του Μεσίνα με αυτόν τον τρόπο έπεσε στο 1-1, ενώ οι Ναπολιτάνοι συνεχίζουν αήττητοι στο 2-0.

H Aρμάνι δεν έδειξε το καλό της πρόσωπο και προβλημάτισε με την απόδοση της, έχοντας κακή λειτουργία στην επίθεση στο πρώτο και το τρίτο δεκάλεπτο. Για τους νικητές ο Ζούμπτσιτς είχε 17 πόντους, ο Όουενς 16 πόντους με 10 ριμπάουντ και ο Σοκολόφσκι 16 με 7 ριμπάουντ. Από την πλευρά της Αρμάνι, ο Μίροτιτς ήταν ο μόνος που διασώθηκε με 24 πόντους. Κανεις εκ των συμπαικτών του δεν ξεπέρασε τους 9 πόντους (τόσους είχε ο Κέβιν Πάγνκος).

Το ματς της Μακάμπι με την Αρμάνι στο Μιλάνο που ήταν προγραμματισμένο για τις 12 Οκτώβρη αναβλήθηκε εξαιτίας της επίθεσης και των πολεμικών συγκρούσεων στο Ισραήλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα