Μεσίνα: «Η Βίρτους μας… κατακρεούργησε, ανησυχώ με την εικόνα του Νέιπιερ»

Newsroom
Μεσίνα: «Η Βίρτους μας… κατακρεούργησε, ανησυχώ με την εικόνα του Νέιπιερ»

bet365

Η Βίρτους ισοπέδωσε την Αρμάνι Μιλάνο και έστειλε τη σειρά των τελικών στην Ιταλία σε Game 7 ενώ ο Έτορε Μεσίνα έδειξε ιδιαίτερα προβληματισμένος για την εικόνα της ομάδας του.

Η Βίρτους όχι μόνο δεν επέτρεψε στην Αρμάνι να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου στην Μπολόνια αλλά με επιβλητικό τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε με 85-66 και έφερε τη σειρά των τελικών στα ίσια, κάνοντας το 3-3.

Πλέον ο τίτλος στη Serie A θα κριθεί σε 7ο ματς στο Μιλάνο και ο Έτορε Μεσίνα εξέφρασε τον προβληματισμό του, κάνοντας ειδική αναφορά στην εικόνα του Σαμπάζ Νέιπιερ.

«Προφανώς η Βίρτους άξιζε τη νίκη, έπαιξαν με περισσότερη ενέργεια από εμάς, περισσότερη δύναμη και είχαν πιο καλό ρυθμό. Ειδικά στο σημείο που κρίθηκε το παιχνίδι» εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του ο προπονητής της Αρμάνι.

Και πρόσθεσε: «Είχαμε πολύ λιγότερη ένταση στην άμυνα. Στο προηγούμενο ματς του Μιλάνου είχαμε περισσότερους πόντους και ριμπάουντ και αυτό απόψε (σ.σ. χθες) ήταν αντίθετο. Μας… κατακρεούργησαν». Όσον αφορά την εικόνα του Σαμπάζ Νέιπιερ, ο οποίος είχε 5 πόντους και 5 λάθη σε 24 λεπτά, είπε: «Αυτή την στιγμή ανησυχώ πολύ περισσότερο σε σχέση με τον τρίτο τελικό. Έκανε μία εμφάνιση πολύ χαμηλού επιπέδου».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα