Τορτόνα - Βίρτους Μπολόνια 82-89: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο και προκρίθηκε στους τελικούς

Τορτόνα - Βίρτους Μπολόνια 82-89: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο και προκρίθηκε στους τελικούς

Καθάρισε στο δεύτερο ημίχρονο η Βίρτους

bet365

Η Βίρτους Μπολόνια έκανε την ανατροπή στο Game 3 των ημιτελικών κόντρα στην Τορτόνα (82-89) και με 3-0 νίκες προκρίθηκε στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος.

Και... τώρα οι δυο τους! Βίρτους Μπολόνια εναντίον Αρμάνι Μιλάνο στους τελικούς, με φόντο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όπως «σκούπισε» η Αρμάνι την Σάσαρι, έτσι «σκούπισε» και η Βίρτους Μπολόνια την Τορτόνα, αν και στον 3ο ημιτελικό τα είχε βρει σκούρα για ένα ημίχρονο.

Συγκεκριμένα στο πρώτο μισό του αγώνα ήταν πίσω στο σκορ με 55-39 και στη συνέχεια χρειάστηκε να κάνει το ολικό comeback προκειμένου να φτάσει στην τελική επικράτηση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το σκορ του δευτέρου ημιχρόνου ήταν 50-27 για λογαριασμό της ομάδας του Σέρτζιο Σκαριόλο! Ο Ντάνιελ Χάκετ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα έχοντας 22 πόντους με 2/4 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 9/9 βολές και 4 ριμπάουντ. Οι Μπελινέλι και Σενγκέλια πρόσθεσαν από 11 πόντους ο καθένας ενώ άλλους 10 πόντους είχε Τζόρνταν Μίκι.

Τα δεκάλεπτα: 26-21, 55-39, 70-66, 82-89.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα