Μάικ Μπράμος: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του στην ηλικία των 36 ετών

Μάικ Μπράμος: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του στην ηλικία των 36 ετών

bet365

Ο Μάικ Μπράμος αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για να σταματήσει το μπάσκετ, μετά από μία καριέρα 13 ετών σε Περιστέρι, Παναθηναϊκό, Γκραν Κανάρια και Βενέτσια.

Ο Μάικ Μπράμος θα έχει για πάντα τη Βενέτσια. Και τις μπασκετικές του αναμνήσεις. Ο διεθνής γκαρντ σταμάτησε το μπάσκετ σε ηλικία 36 ετών, με τη Βενέτσια να ανακοινώνει την είδηση και τον πρόεδρό της, Φεντερίνο Κασαρίν να τονίζει στην ευχαριστήρια ανακοίνωση του: «Το όνομά σου είναι πλέον θρυλικό για τα χρώματα της Βενέτσια. Θα μας λείψεις, αλλά αυτό είναι και θα είναι για πάντα το σπίτι σου. Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε μαζί σου όπως σου αξίζει, σε ευχαριστούμε Μάικ».

Ο Μπράμος ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάδα και το Περιστέρι, όπου αγωνίστηκε σε 26 αγώνες στην Α1, προτού μετακινηθεί στην Ισπανία και την Γκραν Κανάρια (2010-2012).

Μετά την Ισπανία ακολούθησε ο Παναθηναϊκός, στον οποίο βρέθηκε για δύο χρόνια κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα. Όταν έβγαλε τη πράσινη φανέλα, τον περίμενε αυτή της Βενέτσια.

Στην Ιταλία έμεινε μέχρι το τέλος της καριέρας του, αγωνίστηκε σε 389 ματς σε 8 σεζόν, μετρώντας δύο πρωταθλήματα, το 2017 και το 2019.

Επίσης, έγινε διεθνής με την Ελλάδα, αγωνίστηκε στο EuroBasket 2011 και σε αυτό του 2013, όπως και στο ΠροΟλυμπιακό τουρνουά του 2012.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα